GONDA

Contactgegevens GONDA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GONDA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GONDA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): W. VAN LAARSTRAAT 3; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32305125 32305125

Fax (fax): +32 (81) 254-66-71 +32 (81) 254-66-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GONDA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GONDA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GONDA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GONDA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GONDA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GONDA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GONDA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GONDA
Products information GONDA

BTW identificatienummer (tax): BE03307128906
Ondernemingsnummer: 1602874755
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GONDA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GONDA
(Get full report from official database of BE for GONDA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GONDA
Addition kinds of activities for GONDA

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
17999912. Omheining constructie | Fence construction
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
30899915. Lenzen, behalve optische: kunststoffen | Lenses, except optical: plastics
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
39490205. Vliegen, vissen: kunstmatig | Flies, fishing: artificial
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
79299900. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec

Werken bij GONDA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GONDA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GONDA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GONDA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van GONDA in sociale netwerken
Look for responds of GONDA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GONDA. Laat een reactie achter voor GONDA. GONDA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GONDA. Leave a respond for GONDA. GONDA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GONDA op de google maps. Adres en contacten GONDA
Location of GONDA on the google maps. Address and contacts of GONDA

Andere gerelateerde bedrijven als come GONDA GONDA: JACQUES DOHET | Sotheby's SA | GEM.TECHN.INST. ST.JOZEF | DE NIEUWE ZORG | Bonneure

Other related companies as GONDA: JACQUES DOHET | Sotheby's SA | GEM.TECHN.INST. ST.JOZEF | DE NIEUWE ZORG | Bonneure

GONDA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GONDA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03307128906. Het bedrijf GONDA bevindt zich op het adres: W. VAN LAARSTRAAT 3; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in GONDA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GONDA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GONDA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GONDA, openstaande posities, locatie van GONDA op de kaart.

GONDA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GONDA, company assigned to the tax number BE03307128906. The company GONDA is located at the address: W. VAN LAARSTRAAT 3; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Products created in GONDA were not found.
The main activity of GONDA is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GONDA is not available. You also can look at reviews of GONDA, open positions, location of GONDA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GONDA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GONDA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GONDA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GONDA, employees, financial statistics.