EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET
Private companiesRailroad Transportation • EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET

Contactgegevens EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOIGEMSTRAAT 73; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56701056 (+32-56701056) 56701056 (+32-56701056)

Fax (fax): +32 (87) 753-38-40 +32 (87) 753-38-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET
Products information EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET

BTW identificatienummer (tax): BE09640197753
Ondernemingsnummer: 2664703369
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET
(Get full report from official database of BE for EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET
Addition kinds of activities for EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET

203402. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
802102. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
27820202. Diaries | Diaries
33310102. Varkens, koper | Pigs, copper
41739902. Onderhoudsfaciliteiten voor personenauto's voor personenauto's | Maintenance facilities for motor vehicle passenger transport
73599901. Garage faciliteit en gereedschap verhuur | Garage facility and tool rental

Werken bij EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET in sociale netwerken
Look for responds of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. Laat een reactie achter voor EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. Leave a respond for EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET. EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET op de google maps. Adres en contacten EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET
Location of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET on the google maps. Address and contacts of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET

Andere gerelateerde bedrijven als come EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET: QUINAUX | LA BERGERIE | JEAN-PIERRE DECAMP | D. D'ATH | Alwin Loeckx

Other related companies as EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET: QUINAUX | LA BERGERIE | JEAN-PIERRE DECAMP | D. D'ATH | Alwin Loeckx

EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09640197753. Het bedrijf EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET bevindt zich op het adres: OOIGEMSTRAAT 73; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, openstaande posities, locatie van EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET op de kaart.

EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, company assigned to the tax number BE09640197753. The company EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET is located at the address: OOIGEMSTRAAT 73; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. Products created in EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET were not found.
The main activity of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET is not available. You also can look at reviews of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, open positions, location of EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET, employees, financial statistics.