CHRISTIANE VANHEE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • CHRISTIANE VANHEE
Private companiesRailroad Transportation • CHRISTIANE VANHEE

Contactgegevens CHRISTIANE VANHEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIANE VANHEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIANE VANHEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESENWEG 103; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51501384 (+32-51501384) 51501384 (+32-51501384)

Fax (fax): +32 (9) 439-68-86 +32 (9) 439-68-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIANE VANHEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIANE VANHEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIANE VANHEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIANE VANHEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIANE VANHEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIANE VANHEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIANE VANHEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIANE VANHEE
Products information CHRISTIANE VANHEE

BTW identificatienummer (tax): BE01131011962
Ondernemingsnummer: 5619750976
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIANE VANHEE
(Get full report from official database of BE for CHRISTIANE VANHEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIANE VANHEE
Addition kinds of activities for CHRISTIANE VANHEE

17990603. Counter top installatie | Counter top installation
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
35360202. Kranen, overhead reizen | Cranes, overhead traveling
38210306. Ovens, laboratorium | Ovens, laboratory
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij CHRISTIANE VANHEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIANE VANHEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIANE VANHEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIANE VANHEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van CHRISTIANE VANHEE in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIANE VANHEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIANE VANHEE. Laat een reactie achter voor CHRISTIANE VANHEE. CHRISTIANE VANHEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIANE VANHEE. Leave a respond for CHRISTIANE VANHEE. CHRISTIANE VANHEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIANE VANHEE op de google maps. Adres en contacten CHRISTIANE VANHEE
Location of CHRISTIANE VANHEE on the google maps. Address and contacts of CHRISTIANE VANHEE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIANE VANHEE CHRISTIANE VANHEE: INSTITUUT CARINE | Molitor | HUIS PENELOPE | J.V.H. RAINBOW | Wurth J

Other related companies as CHRISTIANE VANHEE: INSTITUUT CARINE | Molitor | HUIS PENELOPE | J.V.H. RAINBOW | Wurth J

CHRISTIANE VANHEE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIANE VANHEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01131011962. Het bedrijf CHRISTIANE VANHEE bevindt zich op het adres: ESENWEG 103; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van CHRISTIANE VANHEE is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIANE VANHEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIANE VANHEE, openstaande posities, locatie van CHRISTIANE VANHEE op de kaart.

CHRISTIANE VANHEE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIANE VANHEE, company assigned to the tax number BE01131011962. The company CHRISTIANE VANHEE is located at the address: ESENWEG 103; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of CHRISTIANE VANHEE is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIANE VANHEE is not available. You also can look at reviews of CHRISTIANE VANHEE, open positions, location of CHRISTIANE VANHEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIANE VANHEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIANE VANHEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIANE VANHEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIANE VANHEE, employees, financial statistics.