MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS

Contactgegevens MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOLEZLAAN 458; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23744574 (+32-23744574) 23744574 (+32-23744574)

Fax (fax): +32 (53) 527-48-25 +32 (53) 527-48-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS
Products information MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS

BTW identificatienummer (tax): BE09558074951
Ondernemingsnummer: 3862487792
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS
(Get full report from official database of BE for MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS
Addition kinds of activities for MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
32690102. aardewerk | Crockery
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
35429912. Metalen containers maken machines: blikjes, enz. | Metal container making machines: cans, etc.
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies

Werken bij MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS in sociale netwerken
Look for responds of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. Laat een reactie achter voor MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. Leave a respond for MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS. MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS op de google maps. Adres en contacten MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS
Location of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS on the google maps. Address and contacts of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS: FLFOYER ANDERLECHTOIS SA | Noblesse Benelux bvba/sprl | BACOB | Lekkerbek | HILDE DENDOOVEN

Other related companies as MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS: FLFOYER ANDERLECHTOIS SA | Noblesse Benelux bvba/sprl | BACOB | Lekkerbek | HILDE DENDOOVEN

MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09558074951. Het bedrijf MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS bevindt zich op het adres: DOLEZLAAN 458; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Producten gemaakt in MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, openstaande posities, locatie van MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS op de kaart.

MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, company assigned to the tax number BE09558074951. The company MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS is located at the address: DOLEZLAAN 458; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Products created in MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS were not found.
The main activity of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS is not available. You also can look at reviews of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, open positions, location of MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAIS.FAMIL. PETITS SAPINS, employees, financial statistics.