HOME DE OEVER

Contactgegevens HOME DE OEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME DE OEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME DE OEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PREDIKHERENLAAN 96; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34880137 (+32-34880137) 34880137 (+32-34880137)

Fax (fax): +32 (11) 714-41-44 +32 (11) 714-41-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME DE OEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME DE OEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME DE OEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME DE OEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME DE OEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME DE OEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME DE OEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME DE OEVER
Products information HOME DE OEVER

BTW identificatienummer (tax): BE06247894287
Ondernemingsnummer: 5065490722
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HOME DE OEVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME DE OEVER
(Get full report from official database of BE for HOME DE OEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME DE OEVER
Addition kinds of activities for HOME DE OEVER

3353. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
329600. Minerale wol | Mineral wool
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
34790217. Parkerizing | Parkerizing
51990102. Kunstartikelen | Art goods
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij HOME DE OEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME DE OEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME DE OEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME DE OEVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

Zoek naar antwoorden van HOME DE OEVER in sociale netwerken
Look for responds of HOME DE OEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME DE OEVER. Laat een reactie achter voor HOME DE OEVER. HOME DE OEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME DE OEVER. Leave a respond for HOME DE OEVER. HOME DE OEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME DE OEVER op de google maps. Adres en contacten HOME DE OEVER
Location of HOME DE OEVER on the google maps. Address and contacts of HOME DE OEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME DE OEVER HOME DE OEVER: PROMO FASHION | WASSALON WITTOUCK | ADMINISTRATION COMMUNALE | Cocquyt B | LAURENCE PELISSOU

Other related companies as HOME DE OEVER: PROMO FASHION | WASSALON WITTOUCK | ADMINISTRATION COMMUNALE | Cocquyt B | LAURENCE PELISSOU

HOME DE OEVER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME DE OEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06247894287. Het bedrijf HOME DE OEVER bevindt zich op het adres: PREDIKHERENLAAN 96; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Producten gemaakt in HOME DE OEVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME DE OEVER is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME DE OEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME DE OEVER, openstaande posities, locatie van HOME DE OEVER op de kaart.

HOME DE OEVER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME DE OEVER, company assigned to the tax number BE06247894287. The company HOME DE OEVER is located at the address: PREDIKHERENLAAN 96; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kindertehuizen. Products created in HOME DE OEVER were not found.
The main activity of HOME DE OEVER is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME DE OEVER is not available. You also can look at reviews of HOME DE OEVER, open positions, location of HOME DE OEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME DE OEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME DE OEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME DE OEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME DE OEVER, employees, financial statistics.