MAIS. ENF. REINE M.-HENR.

Contactgegevens MAIS. ENF. REINE M.-HENR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAIS. ENF. REINE M.-HENR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAIS. ENF. REINE M.-HENR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIJLSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22033092 (+32-22033092) 22033092 (+32-22033092)

Fax (fax): +32 (59) 411-55-36 +32 (59) 411-55-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAIS. ENF. REINE M.-HENR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAIS. ENF. REINE M.-HENR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAIS. ENF. REINE M.-HENR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAIS. ENF. REINE M.-HENR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAIS. ENF. REINE M.-HENR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAIS. ENF. REINE M.-HENR.
Products information MAIS. ENF. REINE M.-HENR.

BTW identificatienummer (tax): BE08381164550
Ondernemingsnummer: 2064849853
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MAIS. ENF. REINE M.-HENR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor probleemkinderen; Kinderopvang; Kindertehuizen; Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAIS. ENF. REINE M.-HENR.
(Get full report from official database of BE for MAIS. ENF. REINE M.-HENR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAIS. ENF. REINE M.-HENR.
Addition kinds of activities for MAIS. ENF. REINE M.-HENR.

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
28191010. Peroxiden, waterstofperoxide | Peroxides, hydrogen peroxide
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
39990818. Windgongen | Wind chimes

Werken bij MAIS. ENF. REINE M.-HENR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAIS. ENF. REINE M.-HENR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

Zoek naar antwoorden van MAIS. ENF. REINE M.-HENR. in sociale netwerken
Look for responds of MAIS. ENF. REINE M.-HENR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. Laat een reactie achter voor MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. MAIS. ENF. REINE M.-HENR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. Leave a respond for MAIS. ENF. REINE M.-HENR.. MAIS. ENF. REINE M.-HENR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAIS. ENF. REINE M.-HENR. op de google maps. Adres en contacten MAIS. ENF. REINE M.-HENR.
Location of MAIS. ENF. REINE M.-HENR. on the google maps. Address and contacts of MAIS. ENF. REINE M.-HENR.

Andere gerelateerde bedrijven als come MAIS. ENF. REINE M.-HENR. MAIS. ENF. REINE M.-HENR.: HUIS LUYCKX | Q8 | L'ATELIER D'OPTIQUE | JAN COBBAERT | Koetsiershof ('t)

Other related companies as MAIS. ENF. REINE M.-HENR.: HUIS LUYCKX | Q8 | L'ATELIER D'OPTIQUE | JAN COBBAERT | Koetsiershof ('t)

MAIS. ENF. REINE M.-HENR. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAIS. ENF. REINE M.-HENR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381164550. Het bedrijf MAIS. ENF. REINE M.-HENR. bevindt zich op het adres: PIJLSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Instellingen voor probleemkinderen; Kinderopvang; Kindertehuizen; Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in MAIS. ENF. REINE M.-HENR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAIS. ENF. REINE M.-HENR. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAIS. ENF. REINE M.-HENR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAIS. ENF. REINE M.-HENR., openstaande posities, locatie van MAIS. ENF. REINE M.-HENR. op de kaart.

MAIS. ENF. REINE M.-HENR. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAIS. ENF. REINE M.-HENR., company assigned to the tax number BE08381164550. The company MAIS. ENF. REINE M.-HENR. is located at the address: PIJLSTRAAT 14; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Instellingen voor probleemkinderen; Kinderopvang; Kindertehuizen; Maatschappelijke dienstverlening. Products created in MAIS. ENF. REINE M.-HENR. were not found.
The main activity of MAIS. ENF. REINE M.-HENR. is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAIS. ENF. REINE M.-HENR. is not available. You also can look at reviews of MAIS. ENF. REINE M.-HENR., open positions, location of MAIS. ENF. REINE M.-HENR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAIS. ENF. REINE M.-HENR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAIS. ENF. REINE M.-HENR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAIS. ENF. REINE M.-HENR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAIS. ENF. REINE M.-HENR., employees, financial statistics.