OLYMPIA

Contactgegevens OLYMPIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLYMPIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLYMPIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KURINGERSTEENWEG 242; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11253031 (+32-11253031) 11253031 (+32-11253031)

Fax (fax): +32 (82) 880-87-92 +32 (82) 880-87-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLYMPIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLYMPIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLYMPIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLYMPIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLYMPIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLYMPIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLYMPIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLYMPIA
Products information OLYMPIA

BTW identificatienummer (tax): BE09686614990
Ondernemingsnummer: 9813781738
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Installations: Terrains de Squash,Murs d?Escalade en Salle,Pistes de bowling. Public: Adultes,Enfants.. Cours Collectifs: Entra?nement en Circuit,Fat-Burning,Cardio Fitness,Stretching,Poids & Haltères. Installations: Vestiaires,Poids & Haltères,Boutique,Entra?nement Personnalisé.. Type de Billard: Billard Américain. Type d'Etablissement: Salle de Snooker,Salle de Billard.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. Centres de fitness

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLYMPIA
(Get full report from official database of BE for OLYMPIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLYMPIA
Addition kinds of activities for OLYMPIA

25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
27599916. Klaar afdrukken | Ready prints
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
78199900. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec

Werken bij OLYMPIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLYMPIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLYMPIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLYMPIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van OLYMPIA in sociale netwerken
Look for responds of OLYMPIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLYMPIA. Laat een reactie achter voor OLYMPIA. OLYMPIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLYMPIA. Leave a respond for OLYMPIA. OLYMPIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLYMPIA op de google maps. Adres en contacten OLYMPIA
Location of OLYMPIA on the google maps. Address and contacts of OLYMPIA

Andere gerelateerde bedrijven als come OLYMPIA OLYMPIA: HOUTWYK NV | COTTON CORNER | Mc Three Carpets NV | MARCEL VAN ACKER | BENO?T DEBANDE

Other related companies as OLYMPIA: HOUTWYK NV | COTTON CORNER | Mc Three Carpets NV | MARCEL VAN ACKER | BENO?T DEBANDE

OLYMPIA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLYMPIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09686614990. Het bedrijf OLYMPIA bevindt zich op het adres: KURINGERSTEENWEG 242; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. Centres de fitness. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Squash,Murs d?Escalade en Salle,Pistes de bowling. Public: Adultes,Enfants.. Cours Collectifs: Entra?nement en Circuit,Fat-Burning,Cardio Fitness,Stretching,Poids & Haltères. Installations: Vestiaires,Poids & Haltères,Boutique,Entra?nement Personnalisé.. Type de Billard: Billard Américain. Type d'Etablissement: Salle de Snooker,Salle de Billard..
De hoofdactiviteit van OLYMPIA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLYMPIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLYMPIA, openstaande posities, locatie van OLYMPIA op de kaart.

OLYMPIA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLYMPIA, company assigned to the tax number BE09686614990. The company OLYMPIA is located at the address: KURINGERSTEENWEG 242; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Salles de billard and snooker. Centres de fitness. List of products are Types d'Installations: Terrains de Squash,Murs d?Escalade en Salle,Pistes de bowling. Public: Adultes,Enfants.. Cours Collectifs: Entra?nement en Circuit,Fat-Burning,Cardio Fitness,Stretching,Poids & Haltères. Installations: Vestiaires,Poids & Haltères,Boutique,Entra?nement Personnalisé.. Type de Billard: Billard Américain. Type d'Etablissement: Salle de Snooker,Salle de Billard..
The main activity of OLYMPIA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OLYMPIA is not available. You also can look at reviews of OLYMPIA, open positions, location of OLYMPIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLYMPIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLYMPIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLYMPIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLYMPIA, employees, financial statistics.