WILDERSPORTCOMPLEX

Contactgegevens WILDERSPORTCOMPLEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILDERSPORTCOMPLEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILDERSPORTCOMPLEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPORTCENTRUM 4; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23776018 (+32-23776018) 23776018 (+32-23776018)

Fax (fax): +32 (53) 331-82-10 +32 (53) 331-82-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILDERSPORTCOMPLEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILDERSPORTCOMPLEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILDERSPORTCOMPLEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILDERSPORTCOMPLEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILDERSPORTCOMPLEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILDERSPORTCOMPLEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILDERSPORTCOMPLEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILDERSPORTCOMPLEX
Products information WILDERSPORTCOMPLEX

BTW identificatienummer (tax): BE07495117187
Ondernemingsnummer: 4964691162
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types d'Installations: Piscines Couvertes.. Types de Clubs: Aquagym.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILDERSPORTCOMPLEX
(Get full report from official database of BE for WILDERSPORTCOMPLEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILDERSPORTCOMPLEX
Addition kinds of activities for WILDERSPORTCOMPLEX

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
23939900. Textile bags, nec | Textile bags, nec
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
50999905. Bagage | Luggage
51720000. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals

Werken bij WILDERSPORTCOMPLEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILDERSPORTCOMPLEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILDERSPORTCOMPLEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILDERSPORTCOMPLEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van WILDERSPORTCOMPLEX in sociale netwerken
Look for responds of WILDERSPORTCOMPLEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILDERSPORTCOMPLEX. Laat een reactie achter voor WILDERSPORTCOMPLEX. WILDERSPORTCOMPLEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILDERSPORTCOMPLEX. Leave a respond for WILDERSPORTCOMPLEX. WILDERSPORTCOMPLEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILDERSPORTCOMPLEX op de google maps. Adres en contacten WILDERSPORTCOMPLEX
Location of WILDERSPORTCOMPLEX on the google maps. Address and contacts of WILDERSPORTCOMPLEX

Andere gerelateerde bedrijven als come WILDERSPORTCOMPLEX WILDERSPORTCOMPLEX: Gavage Marc | BANCONTACT-MISTER CASH | VIRTUAL | VALCO | ROZEVELD

Other related companies as WILDERSPORTCOMPLEX: Gavage Marc | BANCONTACT-MISTER CASH | VIRTUAL | VALCO | ROZEVELD

WILDERSPORTCOMPLEX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILDERSPORTCOMPLEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495117187. Het bedrijf WILDERSPORTCOMPLEX bevindt zich op het adres: SPORTCENTRUM 4; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes.. Types de Clubs: Aquagym..
De hoofdactiviteit van WILDERSPORTCOMPLEX is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILDERSPORTCOMPLEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILDERSPORTCOMPLEX, openstaande posities, locatie van WILDERSPORTCOMPLEX op de kaart.

WILDERSPORTCOMPLEX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILDERSPORTCOMPLEX, company assigned to the tax number BE07495117187. The company WILDERSPORTCOMPLEX is located at the address: SPORTCENTRUM 4; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes.. Types de Clubs: Aquagym..
The main activity of WILDERSPORTCOMPLEX is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WILDERSPORTCOMPLEX is not available. You also can look at reviews of WILDERSPORTCOMPLEX, open positions, location of WILDERSPORTCOMPLEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILDERSPORTCOMPLEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILDERSPORTCOMPLEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILDERSPORTCOMPLEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILDERSPORTCOMPLEX, employees, financial statistics.