KSV ROESELARE

Contactgegevens KSV ROESELARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KSV ROESELARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KSV ROESELARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDSESTEENWEG 374; 8800; ROESELARE (GROOT), België

Telefoon (phone): 51229922 (+32-51229922) 51229922 (+32-51229922)

Fax (fax): +32 (64) 289-20-27 +32 (64) 289-20-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KSV ROESELARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KSV ROESELARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KSV ROESELARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KSV ROESELARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KSV ROESELARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KSV ROESELARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KSV ROESELARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KSV ROESELARE
Products information KSV ROESELARE

BTW identificatienummer (tax): BE03874572753
Ondernemingsnummer: 5336578369
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KSV ROESELARE
(Get full report from official database of BE for KSV ROESELARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KSV ROESELARE
Addition kinds of activities for KSV ROESELARE

2342. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
3715. Vrachtwagens | Truck trailers
581205. Familie restaurants | Family restaurants
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used

Werken bij KSV ROESELARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KSV ROESELARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KSV ROESELARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KSV ROESELARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

Zoek naar antwoorden van KSV ROESELARE in sociale netwerken
Look for responds of KSV ROESELARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KSV ROESELARE. Laat een reactie achter voor KSV ROESELARE. KSV ROESELARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KSV ROESELARE. Leave a respond for KSV ROESELARE. KSV ROESELARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KSV ROESELARE op de google maps. Adres en contacten KSV ROESELARE
Location of KSV ROESELARE on the google maps. Address and contacts of KSV ROESELARE

Andere gerelateerde bedrijven als come KSV ROESELARE KSV ROESELARE: Van Kerckvoorde G | KWEKERIJ CRUYDENHOF | P. HANSSENS | INSTITUT DE FROIDMONT | ROBERT VAN DE WIELE

Other related companies as KSV ROESELARE: Van Kerckvoorde G | KWEKERIJ CRUYDENHOF | P. HANSSENS | INSTITUT DE FROIDMONT | ROBERT VAN DE WIELE

KSV ROESELARE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KSV ROESELARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03874572753. Het bedrijf KSV ROESELARE bevindt zich op het adres: DIKSMUIDSESTEENWEG 374; 8800; ROESELARE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van KSV ROESELARE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KSV ROESELARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KSV ROESELARE, openstaande posities, locatie van KSV ROESELARE op de kaart.

KSV ROESELARE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is KSV ROESELARE, company assigned to the tax number BE03874572753. The company KSV ROESELARE is located at the address: DIKSMUIDSESTEENWEG 374; 8800; ROESELARE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of KSV ROESELARE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KSV ROESELARE is not available. You also can look at reviews of KSV ROESELARE, open positions, location of KSV ROESELARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KSV ROESELARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KSV ROESELARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KSV ROESELARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KSV ROESELARE, employees, financial statistics.