ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG

Contactgegevens ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DESGUINLEI 17-19; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32571956 32571956

Fax (fax): +32 (64) 457-65-56 +32 (64) 457-65-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG
Products information ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE07818115234
Ondernemingsnummer: 2149993896
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Installations: Piscines Couvertes.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG
(Get full report from official database of BE for ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG
Addition kinds of activities for ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG

311100. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
38120117. Heads-up display systemen (huid), luchtvaart | Heads-up display systems (hud), aeronautical
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order

Werken bij ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG in sociale netwerken
Look for responds of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. Laat een reactie achter voor ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. Leave a respond for ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG. ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG op de google maps. Adres en contacten ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG
Location of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG on the google maps. Address and contacts of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG: COIFFURE NICOLE | HET KAPPERSHUIS | Leyssens Foto-Video BVBA | PRONTI | HERLINDE SPITZ

Other related companies as ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG: COIFFURE NICOLE | HET KAPPERSHUIS | Leyssens Foto-Video BVBA | PRONTI | HERLINDE SPITZ

ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07818115234. Het bedrijf ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG bevindt zich op het adres: DESGUINLEI 17-19; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes..
De hoofdactiviteit van ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, openstaande posities, locatie van ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG op de kaart.

ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, company assigned to the tax number BE07818115234. The company ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG is located at the address: DESGUINLEI 17-19; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes..
The main activity of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG is not available. You also can look at reviews of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, open positions, location of ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.OLYMP.ZWEMB.WEZENBERG, employees, financial statistics.