PISCINE DU C.S PAUL ROLIN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • PISCINE DU C.S PAUL ROLIN
Private companiesRailroad Transportation • PISCINE DU C.S PAUL ROLIN

Contactgegevens PISCINE DU C.S PAUL ROLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PISCINE DU C.S PAUL ROLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PISCINE DU C.S PAUL ROLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARC DES DUCS 0; 5620; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 71689268 (+32-71689268) 71689268 (+32-71689268)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PISCINE DU C.S PAUL ROLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PISCINE DU C.S PAUL ROLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PISCINE DU C.S PAUL ROLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PISCINE DU C.S PAUL ROLIN
Products information PISCINE DU C.S PAUL ROLIN

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Installations: Piscines Couvertes,Terrains de Volley-Ball.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PISCINE DU C.S PAUL ROLIN
(Get full report from official database of BE for PISCINE DU C.S PAUL ROLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PISCINE DU C.S PAUL ROLIN
Addition kinds of activities for PISCINE DU C.S PAUL ROLIN

2521. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
30690105. Laboratoriumonderdelen: koffers, deksels, trechters, bekers, enz. | Laboratory sundries: cases, covers, funnels, cups, etc.
32740100. Bouwkalk | Building lime
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec

Werken bij PISCINE DU C.S PAUL ROLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PISCINE DU C.S PAUL ROLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • INTERNATIONALE SALES ENGINEER (BE768612) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: MARELEC FOOD TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Marelec Food Technologies in Nieuwpoort ontwerpt en produceert hoogtechnologische weeg-, sorteer- en portioneersystemen voor de voedingsindustrie (vis, vlees en gevogelte). Hun jarenlange ervaring en knowhow resulteren in op maat gemaakte systemen, die wereldwijd ingezet worden. Een dynamisch team van 89 medewerkers en een internationaal netwerk van agenten dragen bij aan de sterke marktpositie in meer dan 30 landen. Om hun verdere groei te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v) INTERNATIONALE SALES ENGINEER Farmer of Hunter met internationale verkoopervaring en technische affiniteit Functie Als Sales Engineer sta je in voor de verkoop van ‘custom made’ projecten binnen een vooraf bepaalde regio (Amerika, Azië, Midden-Oosten). Na een grondige technische opleiding ondersteun je de lokale distributeurs tijdens het verkoopproces bij eindklanten. Dit zowel op technisch vlak (mechanisch & applicaties/software), op vlak van toepassingsmogelijkheden als naar prijszetting toe. Je tracht een oplossing op maat te bieden. Je treedt in nauw overleg met de projectleiders om de haalbaarheid van potentiële projecten te beoordelen. Ook tijdens de uitvoering van het project blijf je het aanspreekpunt voor de distributeur en/of eindklant. Je streeft naar een optimale en proactieve opvolging na installatie. Je bezoekt op zeer regelmatige basis je rechtstreekse klanten (distributie), met het oog op het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Je informeert hen over nieuwe mogelijkheden en productspecificaties, o.a. door het geven van demonstraties (ook aan eindklanten, indien nodig). Je vertegenwoordigt Marelec op internationale beurzen binnen machinebouw en voeding en gebruikt die momenten om up to date te blijven over tendenzen, de concurrentie en andere evoluties in de markt. Je deelt best practices met je collega-sales engineers & business development en werkt nauw samen met je backoffice collega, die in staat voor de uitwerking van offertes. Je maakt verslag van je ondernomen acties en resultaten. Je volgt proactief de ‘hangende’ offertes op. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

Zoek naar antwoorden van PISCINE DU C.S PAUL ROLIN in sociale netwerken
Look for responds of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. Laat een reactie achter voor PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. PISCINE DU C.S PAUL ROLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. Leave a respond for PISCINE DU C.S PAUL ROLIN. PISCINE DU C.S PAUL ROLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PISCINE DU C.S PAUL ROLIN op de google maps. Adres en contacten PISCINE DU C.S PAUL ROLIN
Location of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN on the google maps. Address and contacts of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PISCINE DU C.S PAUL ROLIN PISCINE DU C.S PAUL ROLIN: BEENHOUWERIJ DESBA | COMPUTING & COMMUNICAT. | Auto Sprint | Adams L | E.P. & M.

Other related companies as PISCINE DU C.S PAUL ROLIN: BEENHOUWERIJ DESBA | COMPUTING & COMMUNICAT. | Auto Sprint | Adams L | E.P. & M.

PISCINE DU C.S PAUL ROLIN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf PISCINE DU C.S PAUL ROLIN bevindt zich op het adres: PARC DES DUCS 0; 5620; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes,Terrains de Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van PISCINE DU C.S PAUL ROLIN is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PISCINE DU C.S PAUL ROLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, openstaande posities, locatie van PISCINE DU C.S PAUL ROLIN op de kaart.

PISCINE DU C.S PAUL ROLIN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, company assigned to the tax number BE06309692382. The company PISCINE DU C.S PAUL ROLIN is located at the address: PARC DES DUCS 0; 5620; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes,Terrains de Volley-Ball..
The main activity of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN is not available. You also can look at reviews of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, open positions, location of PISCINE DU C.S PAUL ROLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PISCINE DU C.S PAUL ROLIN, employees, financial statistics.