CERCLE EQUESTRE VENERIE

Contactgegevens CERCLE EQUESTRE VENERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE EQUESTRE VENERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE EQUESTRE VENERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROSI?RE 1; 4122; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43802433 (+32-43802433) 43802433 (+32-43802433)

Fax (fax): +32 (3) 665-79-49 +32 (3) 665-79-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE EQUESTRE VENERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE EQUESTRE VENERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE EQUESTRE VENERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE EQUESTRE VENERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE EQUESTRE VENERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE EQUESTRE VENERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE EQUESTRE VENERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE EQUESTRE VENERIE
Products information CERCLE EQUESTRE VENERIE

BTW identificatienummer (tax): BE07616516113
Ondernemingsnummer: 3585357666
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE EQUESTRE VENERIE
(Get full report from official database of BE for CERCLE EQUESTRE VENERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE EQUESTRE VENERIE
Addition kinds of activities for CERCLE EQUESTRE VENERIE

506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
28690316. Looizuur | Tannic acid
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
32219904. Geneeskunde flessen, glas | Medicine bottles, glass
32720310. Wasbakken, beton | Laundry trays, concrete
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government

Werken bij CERCLE EQUESTRE VENERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE EQUESTRE VENERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE EQUESTRE VENERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE EQUESTRE VENERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ervaren Vloerder industriële vloeren (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de afdeling vloersystemen is onze klant - een jong, dynamisch bouwbedrijf actief in totaalrenovatie- op zoek naar vakmannen: Als vloerder bestaat je takenpakket uit de volgende zaken: Je verzorgt het hele proces van voorbereiding tot afwerking. Je verwijdert bestaande kleding en voert het puin af. Je legt industriële en bedrijfsvloeren Je plaatst epoxy, gietvloeren, troffelvloeren, ...

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van CERCLE EQUESTRE VENERIE in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE EQUESTRE VENERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE EQUESTRE VENERIE. Laat een reactie achter voor CERCLE EQUESTRE VENERIE. CERCLE EQUESTRE VENERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE EQUESTRE VENERIE. Leave a respond for CERCLE EQUESTRE VENERIE. CERCLE EQUESTRE VENERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE EQUESTRE VENERIE op de google maps. Adres en contacten CERCLE EQUESTRE VENERIE
Location of CERCLE EQUESTRE VENERIE on the google maps. Address and contacts of CERCLE EQUESTRE VENERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE EQUESTRE VENERIE CERCLE EQUESTRE VENERIE: CBC | KON. DUIVENBOND | HERMAN COGHE | Boon M | EDSON MJP ENVIRONNEMENT SPRL

Other related companies as CERCLE EQUESTRE VENERIE: CBC | KON. DUIVENBOND | HERMAN COGHE | Boon M | EDSON MJP ENVIRONNEMENT SPRL

CERCLE EQUESTRE VENERIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE EQUESTRE VENERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07616516113. Het bedrijf CERCLE EQUESTRE VENERIE bevindt zich op het adres: RUE ROSI?RE 1; 4122; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van CERCLE EQUESTRE VENERIE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE EQUESTRE VENERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE EQUESTRE VENERIE, openstaande posities, locatie van CERCLE EQUESTRE VENERIE op de kaart.

CERCLE EQUESTRE VENERIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE EQUESTRE VENERIE, company assigned to the tax number BE07616516113. The company CERCLE EQUESTRE VENERIE is located at the address: RUE ROSI?RE 1; 4122; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of CERCLE EQUESTRE VENERIE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE EQUESTRE VENERIE is not available. You also can look at reviews of CERCLE EQUESTRE VENERIE, open positions, location of CERCLE EQUESTRE VENERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE EQUESTRE VENERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE EQUESTRE VENERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE EQUESTRE VENERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE EQUESTRE VENERIE, employees, financial statistics.