JOSE DEVILLERS

Contactgegevens JOSE DEVILLERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE DEVILLERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE DEVILLERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA DR?VE 26; 4560; CLAVIER, België

Telefoon (phone): 86344144 (+32-86344144) 86344144 (+32-86344144)

Fax (fax): +32 (71) 865-51-93 +32 (71) 865-51-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE DEVILLERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE DEVILLERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE DEVILLERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE DEVILLERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE DEVILLERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE DEVILLERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE DEVILLERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE DEVILLERS
Products information JOSE DEVILLERS

BTW identificatienummer (tax): BE03328002929
Ondernemingsnummer: 8492401123
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Ouvert le Week-End,Service 24h/24.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Réparations à domicile d'appareils électriques. Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE DEVILLERS
(Get full report from official database of BE for JOSE DEVILLERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE DEVILLERS
Addition kinds of activities for JOSE DEVILLERS

4492. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
25110600. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
35230108. Graankopers | Grain stackers
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic

Werken bij JOSE DEVILLERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE DEVILLERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE DEVILLERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE DEVILLERS. Looking for open vacancies in other companies

  • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

Zoek naar antwoorden van JOSE DEVILLERS in sociale netwerken
Look for responds of JOSE DEVILLERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE DEVILLERS. Laat een reactie achter voor JOSE DEVILLERS. JOSE DEVILLERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE DEVILLERS. Leave a respond for JOSE DEVILLERS. JOSE DEVILLERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE DEVILLERS op de google maps. Adres en contacten JOSE DEVILLERS
Location of JOSE DEVILLERS on the google maps. Address and contacts of JOSE DEVILLERS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE DEVILLERS JOSE DEVILLERS: ANDRE VAN WETTERE | Linea Gold | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Valange Olivier | I.M.P.C.

Other related companies as JOSE DEVILLERS: ANDRE VAN WETTERE | Linea Gold | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Valange Olivier | I.M.P.C.

JOSE DEVILLERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE DEVILLERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328002929. Het bedrijf JOSE DEVILLERS bevindt zich op het adres: RUE DE LA DR?VE 26; 4560; CLAVIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Réparations à domicile d'appareils électriques. Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Ouvert le Week-End,Service 24h/24.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
De hoofdactiviteit van JOSE DEVILLERS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE DEVILLERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE DEVILLERS, openstaande posities, locatie van JOSE DEVILLERS op de kaart.

JOSE DEVILLERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE DEVILLERS, company assigned to the tax number BE03328002929. The company JOSE DEVILLERS is located at the address: RUE DE LA DR?VE 26; 4560; CLAVIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. Réparations à domicile d'appareils électriques. Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Magnétoscopes,Téléviseurs.. Produits: Téléviseurs. Services : Ouvert le Week-End,Service 24h/24.. Produits: Télévisions,Magnétoscopes,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
The main activity of JOSE DEVILLERS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE DEVILLERS is not available. You also can look at reviews of JOSE DEVILLERS, open positions, location of JOSE DEVILLERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE DEVILLERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE DEVILLERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE DEVILLERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE DEVILLERS, employees, financial statistics.