Dobbelaere D

Contactgegevens Dobbelaere D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dobbelaere D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dobbelaere D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostmoer 152 9950 Waarschoot, België

Telefoon (phone): +32 (67) 302-29-31 +32 (67) 302-29-31

Fax (fax): +32 (9) 104-43-88 +32 (9) 104-43-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dobbelaere D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dobbelaere D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dobbelaere D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dobbelaere D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dobbelaere D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dobbelaere D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dobbelaere D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dobbelaere D
Products information Dobbelaere D

BTW identificatienummer (tax): BE01686096191
Ondernemingsnummer: 2550445556
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Dobbelaere D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dobbelaere D
(Get full report from official database of BE for Dobbelaere D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dobbelaere D
Addition kinds of activities for Dobbelaere D

346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics
51990901. Schuim rubber | Foam rubber

Werken bij Dobbelaere D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dobbelaere D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dobbelaere D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dobbelaere D. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van Dobbelaere D in sociale netwerken
Look for responds of Dobbelaere D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dobbelaere D. Laat een reactie achter voor Dobbelaere D. Dobbelaere D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dobbelaere D. Leave a respond for Dobbelaere D. Dobbelaere D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dobbelaere D op de google maps. Adres en contacten Dobbelaere D
Location of Dobbelaere D on the google maps. Address and contacts of Dobbelaere D

Andere gerelateerde bedrijven als come Dobbelaere D Dobbelaere D: FLBIOSTAR NV | Van Aken E | Empire Carpets NV | ALAIN PHILIPS | V.K. RODE

Other related companies as Dobbelaere D: FLBIOSTAR NV | Van Aken E | Empire Carpets NV | ALAIN PHILIPS | V.K. RODE

Dobbelaere D is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dobbelaere D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01686096191. Het bedrijf Dobbelaere D bevindt zich op het adres: Oostmoer 152 9950 Waarschoot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Dobbelaere D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dobbelaere D is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dobbelaere D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dobbelaere D, openstaande posities, locatie van Dobbelaere D op de kaart.

Dobbelaere D is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dobbelaere D, company assigned to the tax number BE01686096191. The company Dobbelaere D is located at the address: Oostmoer 152 9950 Waarschoot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Dobbelaere D were not found.
The main activity of Dobbelaere D is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dobbelaere D is not available. You also can look at reviews of Dobbelaere D, open positions, location of Dobbelaere D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dobbelaere D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dobbelaere D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dobbelaere D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dobbelaere D, employees, financial statistics.