VOLDERS SERVICES

Contactgegevens VOLDERS SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLDERS SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLDERS SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BELLE MAISON 18; 4877; OLNE, België

Telefoon (phone): 43584186 (+32-43584186) 43584186 (+32-43584186)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLDERS SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLDERS SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLDERS SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLDERS SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLDERS SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLDERS SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLDERS SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLDERS SERVICES
Products information VOLDERS SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLDERS SERVICES
(Get full report from official database of BE for VOLDERS SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLDERS SERVICES
Addition kinds of activities for VOLDERS SERVICES

355400. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
17519900. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
36610103. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
44929903. Verschuiving van drijvende apparatuur in havens | Shifting of floating equipment within harbors
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij VOLDERS SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLDERS SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLDERS SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLDERS SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van VOLDERS SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of VOLDERS SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLDERS SERVICES. Laat een reactie achter voor VOLDERS SERVICES. VOLDERS SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLDERS SERVICES. Leave a respond for VOLDERS SERVICES. VOLDERS SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLDERS SERVICES op de google maps. Adres en contacten VOLDERS SERVICES
Location of VOLDERS SERVICES on the google maps. Address and contacts of VOLDERS SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLDERS SERVICES VOLDERS SERVICES: LES BOUTONS D'OR | Marleen | Herman Dominique | Leyon | HUIS MYTANH

Other related companies as VOLDERS SERVICES: LES BOUTONS D'OR | Marleen | Herman Dominique | Leyon | HUIS MYTANH

VOLDERS SERVICES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLDERS SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf VOLDERS SERVICES bevindt zich op het adres: RUE BELLE MAISON 18; 4877; OLNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van VOLDERS SERVICES is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLDERS SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLDERS SERVICES, openstaande posities, locatie van VOLDERS SERVICES op de kaart.

VOLDERS SERVICES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLDERS SERVICES, company assigned to the tax number BE03474945068. The company VOLDERS SERVICES is located at the address: RUE BELLE MAISON 18; 4877; OLNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of VOLDERS SERVICES is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLDERS SERVICES is not available. You also can look at reviews of VOLDERS SERVICES, open positions, location of VOLDERS SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLDERS SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLDERS SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLDERS SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLDERS SERVICES, employees, financial statistics.