ELECTRO CL

Contactgegevens ELECTRO CL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO CL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO CL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPSTRAAT 9; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 53680898 (+32-53680898) 53680898 (+32-53680898)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO CL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO CL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO CL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO CL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO CL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO CL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO CL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO CL
Products information ELECTRO CL

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO CL
(Get full report from official database of BE for ELECTRO CL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO CL
Addition kinds of activities for ELECTRO CL

07510102. Verbeteringsdiensten voor de zuivelfabriek | Dairy herd improvement association services
28449904. Poeder: baby, gezicht, talk of toilet | Powder: baby, face, talcum, or toilet
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
36950102. Drums, magnetisch | Drums, magnetic
89999903. Uitvinder | Inventor

Werken bij ELECTRO CL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO CL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO CL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO CL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO CL in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO CL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO CL. Laat een reactie achter voor ELECTRO CL. ELECTRO CL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO CL. Leave a respond for ELECTRO CL. ELECTRO CL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO CL op de google maps. Adres en contacten ELECTRO CL
Location of ELECTRO CL on the google maps. Address and contacts of ELECTRO CL

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO CL ELECTRO CL: Segers M | Carlier A | PIERRE BOUDEWYNS | Couture Frieda | TRUILLET SPRL

Other related companies as ELECTRO CL: Segers M | Carlier A | PIERRE BOUDEWYNS | Couture Frieda | TRUILLET SPRL

ELECTRO CL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO CL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf ELECTRO CL bevindt zich op het adres: KLAPSTRAAT 9; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van ELECTRO CL is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO CL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO CL, openstaande posities, locatie van ELECTRO CL op de kaart.

ELECTRO CL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO CL, company assigned to the tax number BE08303985595. The company ELECTRO CL is located at the address: KLAPSTRAAT 9; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of ELECTRO CL is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO CL is not available. You also can look at reviews of ELECTRO CL, open positions, location of ELECTRO CL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO CL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO CL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO CL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO CL, employees, financial statistics.