ELECTRO VAN SEGGELEN

Contactgegevens ELECTRO VAN SEGGELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO VAN SEGGELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO VAN SEGGELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 87; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11641063 (+32-11641063) 11641063 (+32-11641063)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO VAN SEGGELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO VAN SEGGELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO VAN SEGGELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO VAN SEGGELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO VAN SEGGELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO VAN SEGGELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO VAN SEGGELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO VAN SEGGELEN
Products information ELECTRO VAN SEGGELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO VAN SEGGELEN
(Get full report from official database of BE for ELECTRO VAN SEGGELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO VAN SEGGELEN
Addition kinds of activities for ELECTRO VAN SEGGELEN

5551. Boothandelaars | Boat dealers
23210000. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec

Werken bij ELECTRO VAN SEGGELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO VAN SEGGELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO VAN SEGGELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO VAN SEGGELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO VAN SEGGELEN in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO VAN SEGGELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO VAN SEGGELEN. Laat een reactie achter voor ELECTRO VAN SEGGELEN. ELECTRO VAN SEGGELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO VAN SEGGELEN. Leave a respond for ELECTRO VAN SEGGELEN. ELECTRO VAN SEGGELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO VAN SEGGELEN op de google maps. Adres en contacten ELECTRO VAN SEGGELEN
Location of ELECTRO VAN SEGGELEN on the google maps. Address and contacts of ELECTRO VAN SEGGELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO VAN SEGGELEN ELECTRO VAN SEGGELEN: BERG EN BOSWANDELING | SPORTSCHUTTERSP. ZEEMACHT | ALG ELECTR ROELKENS | Skyline Travel | OMER TRAEN

Other related companies as ELECTRO VAN SEGGELEN: BERG EN BOSWANDELING | SPORTSCHUTTERSP. ZEEMACHT | ALG ELECTR ROELKENS | Skyline Travel | OMER TRAEN

ELECTRO VAN SEGGELEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO VAN SEGGELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf ELECTRO VAN SEGGELEN bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 87; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
De hoofdactiviteit van ELECTRO VAN SEGGELEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO VAN SEGGELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO VAN SEGGELEN, openstaande posities, locatie van ELECTRO VAN SEGGELEN op de kaart.

ELECTRO VAN SEGGELEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO VAN SEGGELEN, company assigned to the tax number BE03180236816. The company ELECTRO VAN SEGGELEN is located at the address: DORPSSTRAAT 87; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Réparations d'appareils électroménagers. List of products are Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
The main activity of ELECTRO VAN SEGGELEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO VAN SEGGELEN is not available. You also can look at reviews of ELECTRO VAN SEGGELEN, open positions, location of ELECTRO VAN SEGGELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO VAN SEGGELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO VAN SEGGELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO VAN SEGGELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO VAN SEGGELEN, employees, financial statistics.