ELECTRO BOGAERTS

Contactgegevens ELECTRO BOGAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO BOGAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO BOGAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGSTRAAT 61E; 2223; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15236561 (+32-15236561) 15236561 (+32-15236561)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO BOGAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO BOGAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO BOGAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO BOGAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO BOGAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO BOGAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO BOGAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO BOGAERTS
Products information ELECTRO BOGAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Electriciens.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO BOGAERTS
(Get full report from official database of BE for ELECTRO BOGAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO BOGAERTS
Addition kinds of activities for ELECTRO BOGAERTS

508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
07220304. Pinda's, machine oogstdiensten | Peanuts, machine harvesting services
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
26210501. Kunst papier | Art paper
30889903. Douches, fiberglas en kunststof | Shower stalls, fiberglass and plastics
33310000. Primaire koper | Primary copper
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
73891307. Paralegal service | Paralegal service

Werken bij ELECTRO BOGAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO BOGAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO BOGAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO BOGAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van ELECTRO BOGAERTS in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO BOGAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO BOGAERTS. Laat een reactie achter voor ELECTRO BOGAERTS. ELECTRO BOGAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO BOGAERTS. Leave a respond for ELECTRO BOGAERTS. ELECTRO BOGAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO BOGAERTS op de google maps. Adres en contacten ELECTRO BOGAERTS
Location of ELECTRO BOGAERTS on the google maps. Address and contacts of ELECTRO BOGAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO BOGAERTS ELECTRO BOGAERTS: ALEXANDRE BOUTON | PATRICK T JAMPENS | THIERRY COPPIN | HOSTE RAOUL | Arcana-ISC SPRL

Other related companies as ELECTRO BOGAERTS: ALEXANDRE BOUTON | PATRICK T JAMPENS | THIERRY COPPIN | HOSTE RAOUL | Arcana-ISC SPRL

ELECTRO BOGAERTS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO BOGAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf ELECTRO BOGAERTS bevindt zich op het adres: LANGSTRAAT 61E; 2223; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique..
De hoofdactiviteit van ELECTRO BOGAERTS is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO BOGAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO BOGAERTS, openstaande posities, locatie van ELECTRO BOGAERTS op de kaart.

ELECTRO BOGAERTS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO BOGAERTS, company assigned to the tax number BE03351623535. The company ELECTRO BOGAERTS is located at the address: LANGSTRAAT 61E; 2223; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Installation de menuiserie métallique. List of products are Activités: Electriciens.. Produits & Activités: Portes & Portails Automatiques.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique..
The main activity of ELECTRO BOGAERTS is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO BOGAERTS is not available. You also can look at reviews of ELECTRO BOGAERTS, open positions, location of ELECTRO BOGAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO BOGAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO BOGAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO BOGAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO BOGAERTS, employees, financial statistics.