MEEUWSSEN JOZEF

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MEEUWSSEN JOZEF

Contactgegevens MEEUWSSEN JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEEUWSSEN JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEEUWSSEN JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEELSESTRAAT 63A; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14656409 (+32-14656409) 14656409 (+32-14656409)

Fax (fax): +32 (71) 279-55-64 +32 (71) 279-55-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEEUWSSEN JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEEUWSSEN JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEEUWSSEN JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEEUWSSEN JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEEUWSSEN JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEEUWSSEN JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEEUWSSEN JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEEUWSSEN JOZEF
Products information MEEUWSSEN JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE08887908935
Ondernemingsnummer: 1988220214
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Equipement divers pour commerces Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEEUWSSEN JOZEF
(Get full report from official database of BE for MEEUWSSEN JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEEUWSSEN JOZEF
Addition kinds of activities for MEEUWSSEN JOZEF

334199. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound

Werken bij MEEUWSSEN JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEEUWSSEN JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEEUWSSEN JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEEUWSSEN JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van MEEUWSSEN JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of MEEUWSSEN JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEEUWSSEN JOZEF. Laat een reactie achter voor MEEUWSSEN JOZEF. MEEUWSSEN JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEEUWSSEN JOZEF. Leave a respond for MEEUWSSEN JOZEF. MEEUWSSEN JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEEUWSSEN JOZEF op de google maps. Adres en contacten MEEUWSSEN JOZEF
Location of MEEUWSSEN JOZEF on the google maps. Address and contacts of MEEUWSSEN JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come MEEUWSSEN JOZEF MEEUWSSEN JOZEF: SHOES IN THE BOX | Deleu J | VINCIANE HOEFNAGELS | P?TISSERIE HERBECQ-PARENT | Grange (De la)

Other related companies as MEEUWSSEN JOZEF: SHOES IN THE BOX | Deleu J | VINCIANE HOEFNAGELS | P?TISSERIE HERBECQ-PARENT | Grange (De la)

MEEUWSSEN JOZEF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEEUWSSEN JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887908935. Het bedrijf MEEUWSSEN JOZEF bevindt zich op het adres: PEELSESTRAAT 63A; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Equipement divers pour commerces Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle..
De hoofdactiviteit van MEEUWSSEN JOZEF is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEEUWSSEN JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEEUWSSEN JOZEF, openstaande posities, locatie van MEEUWSSEN JOZEF op de kaart.

MEEUWSSEN JOZEF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEEUWSSEN JOZEF, company assigned to the tax number BE08887908935. The company MEEUWSSEN JOZEF is located at the address: PEELSESTRAAT 63A; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Equipement divers pour commerces Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Electriciens.. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central,Plomberie.. Produits: Matériel de Réfrigération Industrielle..
The main activity of MEEUWSSEN JOZEF is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEEUWSSEN JOZEF is not available. You also can look at reviews of MEEUWSSEN JOZEF, open positions, location of MEEUWSSEN JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEEUWSSEN JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEEUWSSEN JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEEUWSSEN JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEEUWSSEN JOZEF, employees, financial statistics.