VERKINDEREN ELEKTRO

Contactgegevens VERKINDEREN ELEKTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERKINDEREN ELEKTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERKINDEREN ELEKTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENDAALSTRAAT 5; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57219890 (+32-57219890) 57219890 (+32-57219890)

Fax (fax): +32 (4) 755-19-48 +32 (4) 755-19-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERKINDEREN ELEKTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERKINDEREN ELEKTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERKINDEREN ELEKTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERKINDEREN ELEKTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERKINDEREN ELEKTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERKINDEREN ELEKTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERKINDEREN ELEKTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERKINDEREN ELEKTRO
Products information VERKINDEREN ELEKTRO

BTW identificatienummer (tax): BE07372070312
Ondernemingsnummer: 6036956787
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERKINDEREN ELEKTRO
(Get full report from official database of BE for VERKINDEREN ELEKTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERKINDEREN ELEKTRO
Addition kinds of activities for VERKINDEREN ELEKTRO

394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment

Werken bij VERKINDEREN ELEKTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERKINDEREN ELEKTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERKINDEREN ELEKTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERKINDEREN ELEKTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van VERKINDEREN ELEKTRO in sociale netwerken
Look for responds of VERKINDEREN ELEKTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERKINDEREN ELEKTRO. Laat een reactie achter voor VERKINDEREN ELEKTRO. VERKINDEREN ELEKTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERKINDEREN ELEKTRO. Leave a respond for VERKINDEREN ELEKTRO. VERKINDEREN ELEKTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERKINDEREN ELEKTRO op de google maps. Adres en contacten VERKINDEREN ELEKTRO
Location of VERKINDEREN ELEKTRO on the google maps. Address and contacts of VERKINDEREN ELEKTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come VERKINDEREN ELEKTRO VERKINDEREN ELEKTRO: Heyndrickx W | Durdu Frédéric | J.M.D. (Scris) | FE. HAUTENAUVE | Dorofeev, Albert

Other related companies as VERKINDEREN ELEKTRO: Heyndrickx W | Durdu Frédéric | J.M.D. (Scris) | FE. HAUTENAUVE | Dorofeev, Albert

VERKINDEREN ELEKTRO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERKINDEREN ELEKTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372070312. Het bedrijf VERKINDEREN ELEKTRO bevindt zich op het adres: ROZENDAALSTRAAT 5; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van VERKINDEREN ELEKTRO is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERKINDEREN ELEKTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERKINDEREN ELEKTRO, openstaande posities, locatie van VERKINDEREN ELEKTRO op de kaart.

VERKINDEREN ELEKTRO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERKINDEREN ELEKTRO, company assigned to the tax number BE07372070312. The company VERKINDEREN ELEKTRO is located at the address: ROZENDAALSTRAAT 5; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of VERKINDEREN ELEKTRO is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERKINDEREN ELEKTRO is not available. You also can look at reviews of VERKINDEREN ELEKTRO, open positions, location of VERKINDEREN ELEKTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERKINDEREN ELEKTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERKINDEREN ELEKTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERKINDEREN ELEKTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERKINDEREN ELEKTRO, employees, financial statistics.