VANDEWALLE ELEKTRO

Contactgegevens VANDEWALLE ELEKTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEWALLE ELEKTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEWALLE ELEKTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANJERWEG 1; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51700641 (+32-51700641) 51700641 (+32-51700641)

Fax (fax): +32 (2) 126-20-48 +32 (2) 126-20-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEWALLE ELEKTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEWALLE ELEKTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEWALLE ELEKTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEWALLE ELEKTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEWALLE ELEKTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEWALLE ELEKTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEWALLE ELEKTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEWALLE ELEKTRO
Products information VANDEWALLE ELEKTRO

BTW identificatienummer (tax): BE06638732910
Ondernemingsnummer: 4391754150
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEWALLE ELEKTRO
(Get full report from official database of BE for VANDEWALLE ELEKTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEWALLE ELEKTRO
Addition kinds of activities for VANDEWALLE ELEKTRO

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
28139901. Acetyleen | Acetylene
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
38120307. Sonar systemen en apparatuur | Sonar systems and equipment
73119900. Reclamebureaus, nec | Advertising agencies, nec
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij VANDEWALLE ELEKTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEWALLE ELEKTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEWALLE ELEKTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEWALLE ELEKTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van VANDEWALLE ELEKTRO in sociale netwerken
Look for responds of VANDEWALLE ELEKTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEWALLE ELEKTRO. Laat een reactie achter voor VANDEWALLE ELEKTRO. VANDEWALLE ELEKTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEWALLE ELEKTRO. Leave a respond for VANDEWALLE ELEKTRO. VANDEWALLE ELEKTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEWALLE ELEKTRO op de google maps. Adres en contacten VANDEWALLE ELEKTRO
Location of VANDEWALLE ELEKTRO on the google maps. Address and contacts of VANDEWALLE ELEKTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEWALLE ELEKTRO VANDEWALLE ELEKTRO: Terrasse du Soleil (La) | Bourg P | LA POSTE | GARAGE LUCAS - DIVISIE VAN E.B.NOORD NV | JEAN-PIERRE DELFORGE

Other related companies as VANDEWALLE ELEKTRO: Terrasse du Soleil (La) | Bourg P | LA POSTE | GARAGE LUCAS - DIVISIE VAN E.B.NOORD NV | JEAN-PIERRE DELFORGE

VANDEWALLE ELEKTRO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEWALLE ELEKTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06638732910. Het bedrijf VANDEWALLE ELEKTRO bevindt zich op het adres: ANJERWEG 1; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van VANDEWALLE ELEKTRO is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEWALLE ELEKTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEWALLE ELEKTRO, openstaande posities, locatie van VANDEWALLE ELEKTRO op de kaart.

VANDEWALLE ELEKTRO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEWALLE ELEKTRO, company assigned to the tax number BE06638732910. The company VANDEWALLE ELEKTRO is located at the address: ANJERWEG 1; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of VANDEWALLE ELEKTRO is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEWALLE ELEKTRO is not available. You also can look at reviews of VANDEWALLE ELEKTRO, open positions, location of VANDEWALLE ELEKTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEWALLE ELEKTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEWALLE ELEKTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEWALLE ELEKTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEWALLE ELEKTRO, employees, financial statistics.