T. PAUWELS

Contactgegevens T. PAUWELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T. PAUWELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

T. PAUWELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOORTKAPELSEWEG 25; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14265216 (+32-14265216) 14265216 (+32-14265216)

Fax (fax): +32 (71) 914-10-24 +32 (71) 914-10-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T. PAUWELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T. PAUWELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T. PAUWELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T. PAUWELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T. PAUWELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T. PAUWELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T. PAUWELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T. PAUWELS
Products information T. PAUWELS

BTW identificatienummer (tax): BE07328948974
Ondernemingsnummer: 8502014160
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T. PAUWELS
(Get full report from official database of BE for T. PAUWELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor T. PAUWELS
Addition kinds of activities for T. PAUWELS

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
07820200. Grasdiensten | Lawn services
33660200. propellers | Propellers
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij T. PAUWELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T. PAUWELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T. PAUWELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T. PAUWELS. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

Zoek naar antwoorden van T. PAUWELS in sociale netwerken
Look for responds of T. PAUWELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor T. PAUWELS. Laat een reactie achter voor T. PAUWELS. T. PAUWELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T. PAUWELS. Leave a respond for T. PAUWELS. T. PAUWELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T. PAUWELS op de google maps. Adres en contacten T. PAUWELS
Location of T. PAUWELS on the google maps. Address and contacts of T. PAUWELS

Andere gerelateerde bedrijven als come T. PAUWELS T. PAUWELS: ROBY KLEDING | ROGER MANGON | Monique Coiffure | Bourgeois Robert | GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK

Other related companies as T. PAUWELS: ROBY KLEDING | ROGER MANGON | Monique Coiffure | Bourgeois Robert | GARAGE-CARROSSERIE VLASSENBROECK

T. PAUWELS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T. PAUWELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07328948974. Het bedrijf T. PAUWELS bevindt zich op het adres: VOORTKAPELSEWEG 25; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van T. PAUWELS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T. PAUWELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T. PAUWELS, openstaande posities, locatie van T. PAUWELS op de kaart.

T. PAUWELS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is T. PAUWELS, company assigned to the tax number BE07328948974. The company T. PAUWELS is located at the address: VOORTKAPELSEWEG 25; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of T. PAUWELS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T. PAUWELS is not available. You also can look at reviews of T. PAUWELS, open positions, location of T. PAUWELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T. PAUWELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T. PAUWELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T. PAUWELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T. PAUWELS, employees, financial statistics.