RUDY LAUWERYNS

Contactgegevens RUDY LAUWERYNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDY LAUWERYNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDY LAUWERYNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTSTRAAT 4BB; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55497667 (+32-55497667) 55497667 (+32-55497667)

Fax (fax): +32 (68) 711-63-28 +32 (68) 711-63-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDY LAUWERYNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDY LAUWERYNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDY LAUWERYNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDY LAUWERYNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDY LAUWERYNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDY LAUWERYNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDY LAUWERYNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDY LAUWERYNS
Products information RUDY LAUWERYNS

BTW identificatienummer (tax): BE02641632080
Ondernemingsnummer: 2098632812
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDY LAUWERYNS
(Get full report from official database of BE for RUDY LAUWERYNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDY LAUWERYNS
Addition kinds of activities for RUDY LAUWERYNS

7822. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
259999. Meubels en armaturen, nec, nec | Furniture and fixtures, nec, nec
28420110. Wax removers | Wax removers
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
51490801. Ingeblikte goederen: fruit, groente, zeevruchten, vlees, enz. | Canned goods: fruit, vegetables, seafood, meats, etc.

Werken bij RUDY LAUWERYNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDY LAUWERYNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDY LAUWERYNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDY LAUWERYNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van RUDY LAUWERYNS in sociale netwerken
Look for responds of RUDY LAUWERYNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDY LAUWERYNS. Laat een reactie achter voor RUDY LAUWERYNS. RUDY LAUWERYNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDY LAUWERYNS. Leave a respond for RUDY LAUWERYNS. RUDY LAUWERYNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDY LAUWERYNS op de google maps. Adres en contacten RUDY LAUWERYNS
Location of RUDY LAUWERYNS on the google maps. Address and contacts of RUDY LAUWERYNS

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDY LAUWERYNS RUDY LAUWERYNS: HUIS MAXY'S | GEERT SCHEVENELS | AMERICAN CAR-WASH | HERV? DUYSENS | LUC NEVEN

Other related companies as RUDY LAUWERYNS: HUIS MAXY'S | GEERT SCHEVENELS | AMERICAN CAR-WASH | HERV? DUYSENS | LUC NEVEN

RUDY LAUWERYNS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDY LAUWERYNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641632080. Het bedrijf RUDY LAUWERYNS bevindt zich op het adres: HOUTSTRAAT 4BB; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van RUDY LAUWERYNS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDY LAUWERYNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDY LAUWERYNS, openstaande posities, locatie van RUDY LAUWERYNS op de kaart.

RUDY LAUWERYNS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDY LAUWERYNS, company assigned to the tax number BE02641632080. The company RUDY LAUWERYNS is located at the address: HOUTSTRAAT 4BB; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of RUDY LAUWERYNS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDY LAUWERYNS is not available. You also can look at reviews of RUDY LAUWERYNS, open positions, location of RUDY LAUWERYNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDY LAUWERYNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDY LAUWERYNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDY LAUWERYNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDY LAUWERYNS, employees, financial statistics.