Dupont Jean-Paul

Contactgegevens Dupont Jean-Paul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dupont Jean-Paul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dupont Jean-Paul

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Carignan 64 6820 Florenville, België

Telefoon (phone): +32 (69) 758-64-52 +32 (69) 758-64-52

Fax (fax): +32 (59) 841-12-66 +32 (59) 841-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dupont Jean-Paul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dupont Jean-Paul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dupont Jean-Paul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dupont Jean-Paul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dupont Jean-Paul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dupont Jean-Paul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dupont Jean-Paul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dupont Jean-Paul
Products information Dupont Jean-Paul

BTW identificatienummer (tax): BE09944519042
Ondernemingsnummer: 8369903564
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Dupont Jean-Paul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dupont Jean-Paul
(Get full report from official database of BE for Dupont Jean-Paul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dupont Jean-Paul
Addition kinds of activities for Dupont Jean-Paul

2131. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
3995. Begraafbakken | Burial caskets
013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
08519900. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
14229902. Cement rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Cement rock, crushed and broken-quarrying
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
75499904. Wegdienst, auto | Road service, automotive
79991004. Tentoonstelling | Exhibition operation

Werken bij Dupont Jean-Paul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dupont Jean-Paul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dupont Jean-Paul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dupont Jean-Paul. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van Dupont Jean-Paul in sociale netwerken
Look for responds of Dupont Jean-Paul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dupont Jean-Paul. Laat een reactie achter voor Dupont Jean-Paul. Dupont Jean-Paul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dupont Jean-Paul. Leave a respond for Dupont Jean-Paul. Dupont Jean-Paul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dupont Jean-Paul op de google maps. Adres en contacten Dupont Jean-Paul
Location of Dupont Jean-Paul on the google maps. Address and contacts of Dupont Jean-Paul

Andere gerelateerde bedrijven als come Dupont Jean-Paul Dupont Jean-Paul: Duchess (The) | COX ELEKTRO | C.B.T. NV-SA | P. PAQUES | Van Waes Trien

Other related companies as Dupont Jean-Paul: Duchess (The) | COX ELEKTRO | C.B.T. NV-SA | P. PAQUES | Van Waes Trien

Dupont Jean-Paul is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dupont Jean-Paul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09944519042. Het bedrijf Dupont Jean-Paul bevindt zich op het adres: Rue de Carignan 64 6820 Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Dupont Jean-Paul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dupont Jean-Paul is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dupont Jean-Paul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dupont Jean-Paul, openstaande posities, locatie van Dupont Jean-Paul op de kaart.

Dupont Jean-Paul is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dupont Jean-Paul, company assigned to the tax number BE09944519042. The company Dupont Jean-Paul is located at the address: Rue de Carignan 64 6820 Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Dupont Jean-Paul were not found.
The main activity of Dupont Jean-Paul is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dupont Jean-Paul is not available. You also can look at reviews of Dupont Jean-Paul, open positions, location of Dupont Jean-Paul on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dupont Jean-Paul, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dupont Jean-Paul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dupont Jean-Paul, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dupont Jean-Paul, employees, financial statistics.