PRUDENT ROEGIEST

Contactgegevens PRUDENT ROEGIEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRUDENT ROEGIEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRUDENT ROEGIEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENSTRAAT 107; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93455986 (+32-93455986) 93455986 (+32-93455986)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRUDENT ROEGIEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRUDENT ROEGIEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRUDENT ROEGIEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRUDENT ROEGIEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRUDENT ROEGIEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRUDENT ROEGIEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRUDENT ROEGIEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRUDENT ROEGIEST
Products information PRUDENT ROEGIEST

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRUDENT ROEGIEST
(Get full report from official database of BE for PRUDENT ROEGIEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRUDENT ROEGIEST
Addition kinds of activities for PRUDENT ROEGIEST

225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
26720106. Geolied papier: gemaakt van aangekochte materialen | Oiled paper: made from purchased materials
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry

Werken bij PRUDENT ROEGIEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRUDENT ROEGIEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRUDENT ROEGIEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRUDENT ROEGIEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van PRUDENT ROEGIEST in sociale netwerken
Look for responds of PRUDENT ROEGIEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRUDENT ROEGIEST. Laat een reactie achter voor PRUDENT ROEGIEST. PRUDENT ROEGIEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRUDENT ROEGIEST. Leave a respond for PRUDENT ROEGIEST. PRUDENT ROEGIEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRUDENT ROEGIEST op de google maps. Adres en contacten PRUDENT ROEGIEST
Location of PRUDENT ROEGIEST on the google maps. Address and contacts of PRUDENT ROEGIEST

Andere gerelateerde bedrijven als come PRUDENT ROEGIEST PRUDENT ROEGIEST: FERME DU R?POSOIR | Heinrichs Baudouin | A.M.C.R. | HOTEL SEEGARTEN | Granada

Other related companies as PRUDENT ROEGIEST: FERME DU R?POSOIR | Heinrichs Baudouin | A.M.C.R. | HOTEL SEEGARTEN | Granada

PRUDENT ROEGIEST is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRUDENT ROEGIEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf PRUDENT ROEGIEST bevindt zich op het adres: GROENSTRAAT 107; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van PRUDENT ROEGIEST is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRUDENT ROEGIEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRUDENT ROEGIEST, openstaande posities, locatie van PRUDENT ROEGIEST op de kaart.

PRUDENT ROEGIEST is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRUDENT ROEGIEST, company assigned to the tax number BE04722167968. The company PRUDENT ROEGIEST is located at the address: GROENSTRAAT 107; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of PRUDENT ROEGIEST is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PRUDENT ROEGIEST is not available. You also can look at reviews of PRUDENT ROEGIEST, open positions, location of PRUDENT ROEGIEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRUDENT ROEGIEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRUDENT ROEGIEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRUDENT ROEGIEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRUDENT ROEGIEST, employees, financial statistics.