PATRICK BODSON

Contactgegevens PATRICK BODSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK BODSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK BODSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARNACH 7; 6637; FAUVILLERS, België

Telefoon (phone): 63601259 (+32-63601259) 63601259 (+32-63601259)

Fax (fax): +32 (13) 819-90-89 +32 (13) 819-90-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK BODSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK BODSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK BODSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK BODSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK BODSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK BODSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK BODSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK BODSON
Products information PATRICK BODSON

BTW identificatienummer (tax): BE09084289550
Ondernemingsnummer: 1080474853
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK BODSON
(Get full report from official database of BE for PATRICK BODSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK BODSON
Addition kinds of activities for PATRICK BODSON

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated

Werken bij PATRICK BODSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK BODSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK BODSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK BODSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van PATRICK BODSON in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK BODSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK BODSON. Laat een reactie achter voor PATRICK BODSON. PATRICK BODSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK BODSON. Leave a respond for PATRICK BODSON. PATRICK BODSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK BODSON op de google maps. Adres en contacten PATRICK BODSON
Location of PATRICK BODSON on the google maps. Address and contacts of PATRICK BODSON

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK BODSON PATRICK BODSON: BRANDWEERKAZERNE | ?T KUNSTKROEGJE | D3D ILLUSTRATION | WALTER VERNO | KRIBBE PATRASCHE

Other related companies as PATRICK BODSON: BRANDWEERKAZERNE | ?T KUNSTKROEGJE | D3D ILLUSTRATION | WALTER VERNO | KRIBBE PATRASCHE

PATRICK BODSON is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK BODSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09084289550. Het bedrijf PATRICK BODSON bevindt zich op het adres: WARNACH 7; 6637; FAUVILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van PATRICK BODSON is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK BODSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK BODSON, openstaande posities, locatie van PATRICK BODSON op de kaart.

PATRICK BODSON is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK BODSON, company assigned to the tax number BE09084289550. The company PATRICK BODSON is located at the address: WARNACH 7; 6637; FAUVILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of PATRICK BODSON is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK BODSON is not available. You also can look at reviews of PATRICK BODSON, open positions, location of PATRICK BODSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK BODSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK BODSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK BODSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK BODSON, employees, financial statistics.