JOHAN VAN HERZEELE

Contactgegevens JOHAN VAN HERZEELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN VAN HERZEELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN VAN HERZEELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. VAN DEN ABEELESTRAAT 1; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93448729 (+32-93448729) 93448729 (+32-93448729)

Fax (fax): +32 (19) 375-96-77 +32 (19) 375-96-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN VAN HERZEELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN VAN HERZEELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN VAN HERZEELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN VAN HERZEELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN VAN HERZEELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN VAN HERZEELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN VAN HERZEELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN VAN HERZEELE
Products information JOHAN VAN HERZEELE

BTW identificatienummer (tax): BE09805267333
Ondernemingsnummer: 4922668457
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN VAN HERZEELE
(Get full report from official database of BE for JOHAN VAN HERZEELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN VAN HERZEELE
Addition kinds of activities for JOHAN VAN HERZEELE

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
07629901. Citrus grove management en onderhoudsdiensten | Citrus grove management and maintenance services
30690304. Bibs, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Bibs, vulcanized rubber or rubberized fabric
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
38290503. Geiger tellers | Geiger counters

Werken bij JOHAN VAN HERZEELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN VAN HERZEELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN VAN HERZEELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN VAN HERZEELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van JOHAN VAN HERZEELE in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN VAN HERZEELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN VAN HERZEELE. Laat een reactie achter voor JOHAN VAN HERZEELE. JOHAN VAN HERZEELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN VAN HERZEELE. Leave a respond for JOHAN VAN HERZEELE. JOHAN VAN HERZEELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN VAN HERZEELE op de google maps. Adres en contacten JOHAN VAN HERZEELE
Location of JOHAN VAN HERZEELE on the google maps. Address and contacts of JOHAN VAN HERZEELE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN VAN HERZEELE JOHAN VAN HERZEELE: FA. DE SMET & VAN DIEST | NORBERT DESEURE | MARC DEVROME | Antoine H | MACHTELD BUYENS

Other related companies as JOHAN VAN HERZEELE: FA. DE SMET & VAN DIEST | NORBERT DESEURE | MARC DEVROME | Antoine H | MACHTELD BUYENS

JOHAN VAN HERZEELE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN VAN HERZEELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09805267333. Het bedrijf JOHAN VAN HERZEELE bevindt zich op het adres: A. VAN DEN ABEELESTRAAT 1; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van JOHAN VAN HERZEELE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN VAN HERZEELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN VAN HERZEELE, openstaande posities, locatie van JOHAN VAN HERZEELE op de kaart.

JOHAN VAN HERZEELE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN VAN HERZEELE, company assigned to the tax number BE09805267333. The company JOHAN VAN HERZEELE is located at the address: A. VAN DEN ABEELESTRAAT 1; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of JOHAN VAN HERZEELE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN VAN HERZEELE is not available. You also can look at reviews of JOHAN VAN HERZEELE, open positions, location of JOHAN VAN HERZEELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN VAN HERZEELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN VAN HERZEELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN VAN HERZEELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN VAN HERZEELE, employees, financial statistics.