Ceulemans P

Contactgegevens Ceulemans P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceulemans P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceulemans P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schriekstraat 140 2223 Schriek (Heist-Op-Den-Berg), België

Telefoon (phone): +32 (81) 897-27-33 +32 (81) 897-27-33

Fax (fax): +32 (82) 712-59-35 +32 (82) 712-59-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceulemans P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceulemans P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceulemans P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceulemans P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceulemans P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceulemans P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceulemans P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceulemans P
Products information Ceulemans P

BTW identificatienummer (tax): BE09289184570
Ondernemingsnummer: 9259246826
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Ceulemans P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceulemans P
(Get full report from official database of BE for Ceulemans P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceulemans P
Addition kinds of activities for Ceulemans P

6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
421499. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
34829910. Wads, munitie: 30 mm. | Wads, ammunition: 30 mm. and below
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij Ceulemans P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceulemans P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceulemans P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceulemans P. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

Zoek naar antwoorden van Ceulemans P in sociale netwerken
Look for responds of Ceulemans P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceulemans P. Laat een reactie achter voor Ceulemans P. Ceulemans P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceulemans P. Leave a respond for Ceulemans P. Ceulemans P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceulemans P op de google maps. Adres en contacten Ceulemans P
Location of Ceulemans P on the google maps. Address and contacts of Ceulemans P

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceulemans P Ceulemans P: WERNER DE BIE | Tomsin L | HUIS KORIANDER | THEODORE JANS | FE. CAR ACCES. & SP?CIAL.

Other related companies as Ceulemans P: WERNER DE BIE | Tomsin L | HUIS KORIANDER | THEODORE JANS | FE. CAR ACCES. & SP?CIAL.

Ceulemans P is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceulemans P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09289184570. Het bedrijf Ceulemans P bevindt zich op het adres: Schriekstraat 140 2223 Schriek (Heist-Op-Den-Berg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Ceulemans P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ceulemans P is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceulemans P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceulemans P, openstaande posities, locatie van Ceulemans P op de kaart.

Ceulemans P is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceulemans P, company assigned to the tax number BE09289184570. The company Ceulemans P is located at the address: Schriekstraat 140 2223 Schriek (Heist-Op-Den-Berg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Ceulemans P were not found.
The main activity of Ceulemans P is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceulemans P is not available. You also can look at reviews of Ceulemans P, open positions, location of Ceulemans P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceulemans P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceulemans P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceulemans P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceulemans P, employees, financial statistics.