DUBRUX PH

Contactgegevens DUBRUX PH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBRUX PH: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBRUX PH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE POSCHET 6; 6511; BEAUMONT (GRAND), België

Telefoon (phone): 71533864 (+32-71533864) 71533864 (+32-71533864)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBRUX PH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBRUX PH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBRUX PH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBRUX PH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBRUX PH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBRUX PH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBRUX PH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBRUX PH
Products information DUBRUX PH

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBRUX PH
(Get full report from official database of BE for DUBRUX PH)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBRUX PH
Addition kinds of activities for DUBRUX PH

348901. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
829905. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools
28910206. Lijm | Glue
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
38229916. Dampverwarmingsregelaars | Vapor heating controls

Werken bij DUBRUX PH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBRUX PH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBRUX PH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBRUX PH. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van DUBRUX PH in sociale netwerken
Look for responds of DUBRUX PH in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBRUX PH. Laat een reactie achter voor DUBRUX PH. DUBRUX PH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBRUX PH. Leave a respond for DUBRUX PH. DUBRUX PH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBRUX PH op de google maps. Adres en contacten DUBRUX PH
Location of DUBRUX PH on the google maps. Address and contacts of DUBRUX PH

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBRUX PH DUBRUX PH: DE NOORDSTER | FRANCOIS SNC | L.V.D. PAINTING | MARETOURS | AERTSSEN

Other related companies as DUBRUX PH: DE NOORDSTER | FRANCOIS SNC | L.V.D. PAINTING | MARETOURS | AERTSSEN

DUBRUX PH is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBRUX PH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf DUBRUX PH bevindt zich op het adres: RUE POSCHET 6; 6511; BEAUMONT (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van DUBRUX PH is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBRUX PH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBRUX PH, openstaande posities, locatie van DUBRUX PH op de kaart.

DUBRUX PH is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUBRUX PH, company assigned to the tax number BE08681915283. The company DUBRUX PH is located at the address: RUE POSCHET 6; 6511; BEAUMONT (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of DUBRUX PH is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBRUX PH is not available. You also can look at reviews of DUBRUX PH, open positions, location of DUBRUX PH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBRUX PH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBRUX PH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBRUX PH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBRUX PH, employees, financial statistics.