DANNY VLEMINCX

Contactgegevens DANNY VLEMINCX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY VLEMINCX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY VLEMINCX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKEVORSELSEWEG 41; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14613485 (+32-14613485) 14613485 (+32-14613485)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY VLEMINCX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY VLEMINCX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY VLEMINCX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY VLEMINCX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY VLEMINCX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY VLEMINCX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY VLEMINCX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY VLEMINCX
Products information DANNY VLEMINCX

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY VLEMINCX
(Get full report from official database of BE for DANNY VLEMINCX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY VLEMINCX
Addition kinds of activities for DANNY VLEMINCX

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
354800. Lasapparatuur | Welding apparatus
14999907. Grahamite mijnbouw | Grahamite mining
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
51990408. Zijden garens | Silk yarns
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec

Werken bij DANNY VLEMINCX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY VLEMINCX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY VLEMINCX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY VLEMINCX. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

Zoek naar antwoorden van DANNY VLEMINCX in sociale netwerken
Look for responds of DANNY VLEMINCX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY VLEMINCX. Laat een reactie achter voor DANNY VLEMINCX. DANNY VLEMINCX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY VLEMINCX. Leave a respond for DANNY VLEMINCX. DANNY VLEMINCX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY VLEMINCX op de google maps. Adres en contacten DANNY VLEMINCX
Location of DANNY VLEMINCX on the google maps. Address and contacts of DANNY VLEMINCX

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY VLEMINCX DANNY VLEMINCX: Libau (Literie) | EUROGRAFIK L.M.B. | Bertemes S.A. | GIEDTS NICO | PRO-DUO

Other related companies as DANNY VLEMINCX: Libau (Literie) | EUROGRAFIK L.M.B. | Bertemes S.A. | GIEDTS NICO | PRO-DUO

DANNY VLEMINCX is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY VLEMINCX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf DANNY VLEMINCX bevindt zich op het adres: RIJKEVORSELSEWEG 41; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van DANNY VLEMINCX is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY VLEMINCX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY VLEMINCX, openstaande posities, locatie van DANNY VLEMINCX op de kaart.

DANNY VLEMINCX is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY VLEMINCX, company assigned to the tax number BE09277648925. The company DANNY VLEMINCX is located at the address: RIJKEVORSELSEWEG 41; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of DANNY VLEMINCX is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY VLEMINCX is not available. You also can look at reviews of DANNY VLEMINCX, open positions, location of DANNY VLEMINCX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY VLEMINCX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY VLEMINCX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY VLEMINCX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY VLEMINCX, employees, financial statistics.