ALPHONSE HAUDESTAINE

Contactgegevens ALPHONSE HAUDESTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHONSE HAUDESTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHONSE HAUDESTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LENS-SAINT-REMY 30; 4260; BRAIVES, België

Telefoon (phone): 19699701 (+32-19699701) 19699701 (+32-19699701)

Fax (fax): +32 (9) 462-18-77 +32 (9) 462-18-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHONSE HAUDESTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHONSE HAUDESTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHONSE HAUDESTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHONSE HAUDESTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHONSE HAUDESTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHONSE HAUDESTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHONSE HAUDESTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHONSE HAUDESTAINE
Products information ALPHONSE HAUDESTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE02147796630
Ondernemingsnummer: 6080627441
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHONSE HAUDESTAINE
(Get full report from official database of BE for ALPHONSE HAUDESTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHONSE HAUDESTAINE
Addition kinds of activities for ALPHONSE HAUDESTAINE

449903. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
871100. Engineering diensten | Engineering services
20920101. Chowders, vis en zeevruchten: bevroren | Chowders, fish and seafood: frozen
32720317. Krukjes, prefab terrazzo | Stools, precast terrazzo
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines
35770504. Lezers, sorteerders, of inscribers, magnetische inkt | Readers, sorters, or inscribers, magnetic ink
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type

Werken bij ALPHONSE HAUDESTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHONSE HAUDESTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHONSE HAUDESTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHONSE HAUDESTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van ALPHONSE HAUDESTAINE in sociale netwerken
Look for responds of ALPHONSE HAUDESTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHONSE HAUDESTAINE. Laat een reactie achter voor ALPHONSE HAUDESTAINE. ALPHONSE HAUDESTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHONSE HAUDESTAINE. Leave a respond for ALPHONSE HAUDESTAINE. ALPHONSE HAUDESTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHONSE HAUDESTAINE op de google maps. Adres en contacten ALPHONSE HAUDESTAINE
Location of ALPHONSE HAUDESTAINE on the google maps. Address and contacts of ALPHONSE HAUDESTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHONSE HAUDESTAINE ALPHONSE HAUDESTAINE: DE TROYER | DV-TEC-DESWARTE BVBA | E. BRARENS | BELLE A F | BAKKERIJ LUC VANMOLLE

Other related companies as ALPHONSE HAUDESTAINE: DE TROYER | DV-TEC-DESWARTE BVBA | E. BRARENS | BELLE A F | BAKKERIJ LUC VANMOLLE

ALPHONSE HAUDESTAINE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHONSE HAUDESTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02147796630. Het bedrijf ALPHONSE HAUDESTAINE bevindt zich op het adres: RUE DE LENS-SAINT-REMY 30; 4260; BRAIVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van ALPHONSE HAUDESTAINE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHONSE HAUDESTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHONSE HAUDESTAINE, openstaande posities, locatie van ALPHONSE HAUDESTAINE op de kaart.

ALPHONSE HAUDESTAINE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHONSE HAUDESTAINE, company assigned to the tax number BE02147796630. The company ALPHONSE HAUDESTAINE is located at the address: RUE DE LENS-SAINT-REMY 30; 4260; BRAIVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of ALPHONSE HAUDESTAINE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHONSE HAUDESTAINE is not available. You also can look at reviews of ALPHONSE HAUDESTAINE, open positions, location of ALPHONSE HAUDESTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHONSE HAUDESTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHONSE HAUDESTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHONSE HAUDESTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHONSE HAUDESTAINE, employees, financial statistics.