VDE ELEKTRONICS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • VDE ELEKTRONICS

Contactgegevens VDE ELEKTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDE ELEKTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDE ELEKTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSSTRAAT 122; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52332188 (+32-52332188) 52332188 (+32-52332188)

Fax (fax): +32 (82) 359-26-61 +32 (82) 359-26-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDE ELEKTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDE ELEKTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDE ELEKTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDE ELEKTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDE ELEKTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDE ELEKTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDE ELEKTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDE ELEKTRONICS
Products information VDE ELEKTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE06395935058
Ondernemingsnummer: 7150421142
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits: Réseaux Téléphoniques.. Produits: Téléphones Mobiles.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Matériel de Télécommunication. Installation électrique résidentielle. Systèmes de télécommunications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDE ELEKTRONICS
(Get full report from official database of BE for VDE ELEKTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDE ELEKTRONICS
Addition kinds of activities for VDE ELEKTRONICS

319901. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
20260208. Yoghurt | Yogurt
27969905. Letterpressplaten, voorbereiding van | Letterpress plates, preparation of
38269908. Integrators (wiskundige instrumenten) | Integrators (mathematical instruments)
51379901. Coördinaten sets: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Coordinate sets: women's, children's, and infants'
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation

Werken bij VDE ELEKTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDE ELEKTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDE ELEKTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDE ELEKTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

Zoek naar antwoorden van VDE ELEKTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of VDE ELEKTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDE ELEKTRONICS. Laat een reactie achter voor VDE ELEKTRONICS. VDE ELEKTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDE ELEKTRONICS. Leave a respond for VDE ELEKTRONICS. VDE ELEKTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDE ELEKTRONICS op de google maps. Adres en contacten VDE ELEKTRONICS
Location of VDE ELEKTRONICS on the google maps. Address and contacts of VDE ELEKTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come VDE ELEKTRONICS VDE ELEKTRONICS: AMERICAN FITNESS | FE. BOMBAVER | M B D Consultants BVBA | H?TEL MELISSA | THE GUITAR SHOP

Other related companies as VDE ELEKTRONICS: AMERICAN FITNESS | FE. BOMBAVER | M B D Consultants BVBA | H?TEL MELISSA | THE GUITAR SHOP

VDE ELEKTRONICS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDE ELEKTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395935058. Het bedrijf VDE ELEKTRONICS bevindt zich op het adres: HANDELSSTRAAT 122; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Matériel de Télécommunication. Installation électrique résidentielle. Systèmes de télécommunications. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits: Réseaux Téléphoniques.. Produits: Téléphones Mobiles..
De hoofdactiviteit van VDE ELEKTRONICS is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDE ELEKTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDE ELEKTRONICS, openstaande posities, locatie van VDE ELEKTRONICS op de kaart.

VDE ELEKTRONICS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDE ELEKTRONICS, company assigned to the tax number BE06395935058. The company VDE ELEKTRONICS is located at the address: HANDELSSTRAAT 122; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. Matériel de Télécommunication. Installation électrique résidentielle. Systèmes de télécommunications. List of products are Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits: Réseaux Téléphoniques.. Produits: Téléphones Mobiles..
The main activity of VDE ELEKTRONICS is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VDE ELEKTRONICS is not available. You also can look at reviews of VDE ELEKTRONICS, open positions, location of VDE ELEKTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDE ELEKTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDE ELEKTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDE ELEKTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDE ELEKTRONICS, employees, financial statistics.