M M ALARMINSTALLATIES

Contactgegevens M M ALARMINSTALLATIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M M ALARMINSTALLATIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M M ALARMINSTALLATIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERAARDBERGSESTRAAT 11; 1541; HERNE, België

Telefoon (phone): 23962416 (+32-23962416) 23962416 (+32-23962416)

Fax (fax): +32 (64) 627-81-88 +32 (64) 627-81-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M M ALARMINSTALLATIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M M ALARMINSTALLATIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M M ALARMINSTALLATIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M M ALARMINSTALLATIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M M ALARMINSTALLATIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M M ALARMINSTALLATIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M M ALARMINSTALLATIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M M ALARMINSTALLATIES
Products information M M ALARMINSTALLATIES

BTW identificatienummer (tax): BE04476623535
Ondernemingsnummer: 6518707275
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M M ALARMINSTALLATIES
(Get full report from official database of BE for M M ALARMINSTALLATIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M M ALARMINSTALLATIES
Addition kinds of activities for M M ALARMINSTALLATIES

145903. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
251402. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
20330101. Barbecuesaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Barbecue sauce: packaged in cans, jars, etc.
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
27540603. Coupons: gravure printing | Coupons: gravure printing
36990301. Tegenmaat simulatoren, elektrisch | Countermeasure simulators, electric
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij M M ALARMINSTALLATIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M M ALARMINSTALLATIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M M ALARMINSTALLATIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M M ALARMINSTALLATIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van M M ALARMINSTALLATIES in sociale netwerken
Look for responds of M M ALARMINSTALLATIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M M ALARMINSTALLATIES. Laat een reactie achter voor M M ALARMINSTALLATIES. M M ALARMINSTALLATIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M M ALARMINSTALLATIES. Leave a respond for M M ALARMINSTALLATIES. M M ALARMINSTALLATIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M M ALARMINSTALLATIES op de google maps. Adres en contacten M M ALARMINSTALLATIES
Location of M M ALARMINSTALLATIES on the google maps. Address and contacts of M M ALARMINSTALLATIES

Andere gerelateerde bedrijven als come M M ALARMINSTALLATIES M M ALARMINSTALLATIES: PASCAL ENGELBINCK | Blaise J-L | M.R. BOODTS | JEAN-PAUL GODU | GAMPER, MICHAEL

Other related companies as M M ALARMINSTALLATIES: PASCAL ENGELBINCK | Blaise J-L | M.R. BOODTS | JEAN-PAUL GODU | GAMPER, MICHAEL

M M ALARMINSTALLATIES is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M M ALARMINSTALLATIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04476623535. Het bedrijf M M ALARMINSTALLATIES bevindt zich op het adres: GERAARDBERGSESTRAAT 11; 1541; HERNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van M M ALARMINSTALLATIES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M M ALARMINSTALLATIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M M ALARMINSTALLATIES, openstaande posities, locatie van M M ALARMINSTALLATIES op de kaart.

M M ALARMINSTALLATIES is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is M M ALARMINSTALLATIES, company assigned to the tax number BE04476623535. The company M M ALARMINSTALLATIES is located at the address: GERAARDBERGSESTRAAT 11; 1541; HERNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of M M ALARMINSTALLATIES is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of M M ALARMINSTALLATIES is not available. You also can look at reviews of M M ALARMINSTALLATIES, open positions, location of M M ALARMINSTALLATIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M M ALARMINSTALLATIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M M ALARMINSTALLATIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M M ALARMINSTALLATIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M M ALARMINSTALLATIES, employees, financial statistics.