HIMPE PHILIP

Contactgegevens HIMPE PHILIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HIMPE PHILIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

HIMPE PHILIP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. HAERINCKSTRAAT 1; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56615279 (+32-56615279) 56615279 (+32-56615279)

Fax (fax): +32 (55) 115-80-24 +32 (55) 115-80-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HIMPE PHILIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HIMPE PHILIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HIMPE PHILIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HIMPE PHILIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HIMPE PHILIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HIMPE PHILIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HIMPE PHILIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HIMPE PHILIP
Products information HIMPE PHILIP

BTW identificatienummer (tax): BE03181060791
Ondernemingsnummer: 9612182617
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HIMPE PHILIP
(Get full report from official database of BE for HIMPE PHILIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor HIMPE PHILIP
Addition kinds of activities for HIMPE PHILIP

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
50130111. koppelingen | Clutches
51819902. Bier en andere gefermenteerde moutalcoholen | Beer and other fermented malt liquors
78190101. Kameraman, freelance | Cameraman, freelance

Werken bij HIMPE PHILIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HIMPE PHILIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HIMPE PHILIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HIMPE PHILIP. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van HIMPE PHILIP in sociale netwerken
Look for responds of HIMPE PHILIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor HIMPE PHILIP. Laat een reactie achter voor HIMPE PHILIP. HIMPE PHILIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HIMPE PHILIP. Leave a respond for HIMPE PHILIP. HIMPE PHILIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HIMPE PHILIP op de google maps. Adres en contacten HIMPE PHILIP
Location of HIMPE PHILIP on the google maps. Address and contacts of HIMPE PHILIP

Andere gerelateerde bedrijven als come HIMPE PHILIP HIMPE PHILIP: Salle Marc Winand | NSIS NV | MBS | DANIEL CATOUL | JEAN-PIERRE SMAL

Other related companies as HIMPE PHILIP: Salle Marc Winand | NSIS NV | MBS | DANIEL CATOUL | JEAN-PIERRE SMAL

HIMPE PHILIP is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HIMPE PHILIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181060791. Het bedrijf HIMPE PHILIP bevindt zich op het adres: J. HAERINCKSTRAAT 1; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van HIMPE PHILIP is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HIMPE PHILIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HIMPE PHILIP, openstaande posities, locatie van HIMPE PHILIP op de kaart.

HIMPE PHILIP is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HIMPE PHILIP, company assigned to the tax number BE03181060791. The company HIMPE PHILIP is located at the address: J. HAERINCKSTRAAT 1; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique industrielle. Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of HIMPE PHILIP is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HIMPE PHILIP is not available. You also can look at reviews of HIMPE PHILIP, open positions, location of HIMPE PHILIP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HIMPE PHILIP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HIMPE PHILIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HIMPE PHILIP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HIMPE PHILIP, employees, financial statistics.