TRUCKS SECURITY TECHNOL.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • TRUCKS SECURITY TECHNOL.
Private companiesRailroad Transportation • TRUCKS SECURITY TECHNOL.

Contactgegevens TRUCKS SECURITY TECHNOL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRUCKS SECURITY TECHNOL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRUCKS SECURITY TECHNOL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 121; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65791313 (+32-65791313) 65791313 (+32-65791313)

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRUCKS SECURITY TECHNOL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRUCKS SECURITY TECHNOL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRUCKS SECURITY TECHNOL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRUCKS SECURITY TECHNOL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRUCKS SECURITY TECHNOL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRUCKS SECURITY TECHNOL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRUCKS SECURITY TECHNOL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRUCKS SECURITY TECHNOL.
Products information TRUCKS SECURITY TECHNOL.

BTW identificatienummer (tax): BE01585021972
Ondernemingsnummer: 4716949462
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRUCKS SECURITY TECHNOL.
(Get full report from official database of BE for TRUCKS SECURITY TECHNOL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRUCKS SECURITY TECHNOL.
Addition kinds of activities for TRUCKS SECURITY TECHNOL.

10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
35410108. Reaming machines | Reaming machines
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)

Werken bij TRUCKS SECURITY TECHNOL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRUCKS SECURITY TECHNOL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRUCKS SECURITY TECHNOL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRUCKS SECURITY TECHNOL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van TRUCKS SECURITY TECHNOL. in sociale netwerken
Look for responds of TRUCKS SECURITY TECHNOL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRUCKS SECURITY TECHNOL.. Laat een reactie achter voor TRUCKS SECURITY TECHNOL.. TRUCKS SECURITY TECHNOL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRUCKS SECURITY TECHNOL.. Leave a respond for TRUCKS SECURITY TECHNOL.. TRUCKS SECURITY TECHNOL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRUCKS SECURITY TECHNOL. op de google maps. Adres en contacten TRUCKS SECURITY TECHNOL.
Location of TRUCKS SECURITY TECHNOL. on the google maps. Address and contacts of TRUCKS SECURITY TECHNOL.

Andere gerelateerde bedrijven als come TRUCKS SECURITY TECHNOL. TRUCKS SECURITY TECHNOL.: PETRA BUNGERT GALLERY | 'T HOVEKE | Tourbach Ph | TANGHE | DE POST

Other related companies as TRUCKS SECURITY TECHNOL.: PETRA BUNGERT GALLERY | 'T HOVEKE | Tourbach Ph | TANGHE | DE POST

TRUCKS SECURITY TECHNOL. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRUCKS SECURITY TECHNOL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585021972. Het bedrijf TRUCKS SECURITY TECHNOL. bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 121; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
De hoofdactiviteit van TRUCKS SECURITY TECHNOL. is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRUCKS SECURITY TECHNOL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRUCKS SECURITY TECHNOL., openstaande posities, locatie van TRUCKS SECURITY TECHNOL. op de kaart.

TRUCKS SECURITY TECHNOL. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRUCKS SECURITY TECHNOL., company assigned to the tax number BE01585021972. The company TRUCKS SECURITY TECHNOL. is located at the address: RUE GRANDE 121; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol..
The main activity of TRUCKS SECURITY TECHNOL. is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRUCKS SECURITY TECHNOL. is not available. You also can look at reviews of TRUCKS SECURITY TECHNOL., open positions, location of TRUCKS SECURITY TECHNOL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRUCKS SECURITY TECHNOL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRUCKS SECURITY TECHNOL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRUCKS SECURITY TECHNOL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRUCKS SECURITY TECHNOL., employees, financial statistics.