Seleck Constructions SPRL

Contactgegevens Seleck Constructions SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seleck Constructions SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seleck Constructions SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bèfve 32 4890 Thimister (Thimister-Clermont), België

Telefoon (phone): +32 (3) 719-90-32 +32 (3) 719-90-32

Fax (fax): +32 (61) 254-46-70 +32 (61) 254-46-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seleck Constructions SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seleck Constructions SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seleck Constructions SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seleck Constructions SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seleck Constructions SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seleck Constructions SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seleck Constructions SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seleck Constructions SPRL
Products information Seleck Constructions SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07333618164
Ondernemingsnummer: 1872039794
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Seleck Constructions SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seleck Constructions SPRL
(Get full report from official database of BE for Seleck Constructions SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seleck Constructions SPRL
Addition kinds of activities for Seleck Constructions SPRL

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation
91110100. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national

Werken bij Seleck Constructions SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seleck Constructions SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seleck Constructions SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seleck Constructions SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Seleck Constructions SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Seleck Constructions SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seleck Constructions SPRL. Laat een reactie achter voor Seleck Constructions SPRL. Seleck Constructions SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seleck Constructions SPRL. Leave a respond for Seleck Constructions SPRL. Seleck Constructions SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seleck Constructions SPRL op de google maps. Adres en contacten Seleck Constructions SPRL
Location of Seleck Constructions SPRL on the google maps. Address and contacts of Seleck Constructions SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Seleck Constructions SPRL Seleck Constructions SPRL: Van Riet M | COFATECH BENELUX SA | Crevits Carl | J. DEBAAR | Ballonneke ('t)

Other related companies as Seleck Constructions SPRL: Van Riet M | COFATECH BENELUX SA | Crevits Carl | J. DEBAAR | Ballonneke ('t)

Seleck Constructions SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seleck Constructions SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07333618164. Het bedrijf Seleck Constructions SPRL bevindt zich op het adres: Bèfve 32 4890 Thimister (Thimister-Clermont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Seleck Constructions SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seleck Constructions SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seleck Constructions SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seleck Constructions SPRL, openstaande posities, locatie van Seleck Constructions SPRL op de kaart.

Seleck Constructions SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seleck Constructions SPRL, company assigned to the tax number BE07333618164. The company Seleck Constructions SPRL is located at the address: Bèfve 32 4890 Thimister (Thimister-Clermont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - House building. Products created in Seleck Constructions SPRL were not found.
The main activity of Seleck Constructions SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seleck Constructions SPRL is not available. You also can look at reviews of Seleck Constructions SPRL, open positions, location of Seleck Constructions SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seleck Constructions SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seleck Constructions SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seleck Constructions SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seleck Constructions SPRL, employees, financial statistics.