LIFTEN PAREYN

Contactgegevens LIFTEN PAREYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIFTEN PAREYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIFTEN PAREYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 293; 3668; AS, België

Telefoon (phone): 89659756 (+32-89659756) 89659756 (+32-89659756)

Fax (fax): +32 (10) 996-40-60 +32 (10) 996-40-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIFTEN PAREYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIFTEN PAREYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIFTEN PAREYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIFTEN PAREYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIFTEN PAREYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIFTEN PAREYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIFTEN PAREYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIFTEN PAREYN
Products information LIFTEN PAREYN

BTW identificatienummer (tax): BE06804351806
Ondernemingsnummer: 3752075195
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIFTEN PAREYN
(Get full report from official database of BE for LIFTEN PAREYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIFTEN PAREYN
Addition kinds of activities for LIFTEN PAREYN

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
329700. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
912100. Wetgevende instanties | Legislative bodies
28340801. Antibiotica, verpakt | Antibiotics, packaged
50510403. Kwik | Mercury
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij LIFTEN PAREYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIFTEN PAREYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIFTEN PAREYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIFTEN PAREYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van LIFTEN PAREYN in sociale netwerken
Look for responds of LIFTEN PAREYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIFTEN PAREYN. Laat een reactie achter voor LIFTEN PAREYN. LIFTEN PAREYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIFTEN PAREYN. Leave a respond for LIFTEN PAREYN. LIFTEN PAREYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIFTEN PAREYN op de google maps. Adres en contacten LIFTEN PAREYN
Location of LIFTEN PAREYN on the google maps. Address and contacts of LIFTEN PAREYN

Andere gerelateerde bedrijven als come LIFTEN PAREYN LIFTEN PAREYN: FLGABRIEL SCRL | MR. KERVYN DE MEERENDRE | TEXTIEL EELBODE | H.C. INDIANA | De Roover

Other related companies as LIFTEN PAREYN: FLGABRIEL SCRL | MR. KERVYN DE MEERENDRE | TEXTIEL EELBODE | H.C. INDIANA | De Roover

LIFTEN PAREYN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIFTEN PAREYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06804351806. Het bedrijf LIFTEN PAREYN bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 293; 3668; AS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Lijst met producten zijn Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
De hoofdactiviteit van LIFTEN PAREYN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIFTEN PAREYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIFTEN PAREYN, openstaande posities, locatie van LIFTEN PAREYN op de kaart.

LIFTEN PAREYN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIFTEN PAREYN, company assigned to the tax number BE06804351806. The company LIFTEN PAREYN is located at the address: HOOGSTRAAT 293; 3668; AS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique industrielle. List of products are Activités: Installation & Entretien d'Ascenseurs..
The main activity of LIFTEN PAREYN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIFTEN PAREYN is not available. You also can look at reviews of LIFTEN PAREYN, open positions, location of LIFTEN PAREYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIFTEN PAREYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIFTEN PAREYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIFTEN PAREYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIFTEN PAREYN, employees, financial statistics.