JAN VAN ROMPAEY

Contactgegevens JAN VAN ROMPAEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VAN ROMPAEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VAN ROMPAEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PANNEHOEVE 29; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13666563 (+32-13666563) 13666563 (+32-13666563)

Fax (fax): +32 (4) 799-31-51 +32 (4) 799-31-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VAN ROMPAEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VAN ROMPAEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VAN ROMPAEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VAN ROMPAEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VAN ROMPAEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VAN ROMPAEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VAN ROMPAEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VAN ROMPAEY
Products information JAN VAN ROMPAEY

BTW identificatienummer (tax): BE06051788330
Ondernemingsnummer: 4524414062
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Installation Domotique,Electriciens.. Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation électrique résidentielle. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VAN ROMPAEY
(Get full report from official database of BE for JAN VAN ROMPAEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VAN ROMPAEY
Addition kinds of activities for JAN VAN ROMPAEY

01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
30890312. Netwerk, kunststof | Netting, plastics
33120703. Blad of strip, staal, koudgewalst: eigen warmgewalst | Sheet or strip, steel, cold-rolled: own hot-rolled
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
91310404. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, lokale overheid | Executive and legislative offices combined, local government

Werken bij JAN VAN ROMPAEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VAN ROMPAEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VAN ROMPAEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VAN ROMPAEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van JAN VAN ROMPAEY in sociale netwerken
Look for responds of JAN VAN ROMPAEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VAN ROMPAEY. Laat een reactie achter voor JAN VAN ROMPAEY. JAN VAN ROMPAEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VAN ROMPAEY. Leave a respond for JAN VAN ROMPAEY. JAN VAN ROMPAEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VAN ROMPAEY op de google maps. Adres en contacten JAN VAN ROMPAEY
Location of JAN VAN ROMPAEY on the google maps. Address and contacts of JAN VAN ROMPAEY

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VAN ROMPAEY JAN VAN ROMPAEY: MARIJKE CHRISTIAENS | ALBERT MILER | A.A. Belgaprint/B.K.S. | Eycken Marc | GO FORWARD

Other related companies as JAN VAN ROMPAEY: MARIJKE CHRISTIAENS | ALBERT MILER | A.A. Belgaprint/B.K.S. | Eycken Marc | GO FORWARD

JAN VAN ROMPAEY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VAN ROMPAEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06051788330. Het bedrijf JAN VAN ROMPAEY bevindt zich op het adres: PANNEHOEVE 29; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 153,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation électrique résidentielle. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Installation Domotique,Electriciens.. Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC..
De hoofdactiviteit van JAN VAN ROMPAEY is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VAN ROMPAEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VAN ROMPAEY, openstaande posities, locatie van JAN VAN ROMPAEY op de kaart.

JAN VAN ROMPAEY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VAN ROMPAEY, company assigned to the tax number BE06051788330. The company JAN VAN ROMPAEY is located at the address: PANNEHOEVE 29; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 153,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation électrique résidentielle. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Installation Domotique,Electriciens.. Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC..
The main activity of JAN VAN ROMPAEY is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VAN ROMPAEY is not available. You also can look at reviews of JAN VAN ROMPAEY, open positions, location of JAN VAN ROMPAEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VAN ROMPAEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VAN ROMPAEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VAN ROMPAEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VAN ROMPAEY, employees, financial statistics.