ROLLUIKEN BOLLEKENS

Contactgegevens ROLLUIKEN BOLLEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLLUIKEN BOLLEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLLUIKEN BOLLEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERLISTSTRAAT 38; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32339633 32339633

Fax (fax): +32 (12) 110-80-52 +32 (12) 110-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLLUIKEN BOLLEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLLUIKEN BOLLEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLLUIKEN BOLLEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLLUIKEN BOLLEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLLUIKEN BOLLEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLLUIKEN BOLLEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLLUIKEN BOLLEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLLUIKEN BOLLEKENS
Products information ROLLUIKEN BOLLEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE07288574218
Ondernemingsnummer: 5478851318
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.. Produits: Tentes solaires.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLLUIKEN BOLLEKENS
(Get full report from official database of BE for ROLLUIKEN BOLLEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLLUIKEN BOLLEKENS
Addition kinds of activities for ROLLUIKEN BOLLEKENS

14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
50650306. diodes | Diodes
51360102. Handschoenen, mannen en jongens ' | Gloves, men's and boys'
79930203. Pinball machine | Pinball machine

Werken bij ROLLUIKEN BOLLEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLLUIKEN BOLLEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLLUIKEN BOLLEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLLUIKEN BOLLEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

Zoek naar antwoorden van ROLLUIKEN BOLLEKENS in sociale netwerken
Look for responds of ROLLUIKEN BOLLEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLLUIKEN BOLLEKENS. Laat een reactie achter voor ROLLUIKEN BOLLEKENS. ROLLUIKEN BOLLEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLLUIKEN BOLLEKENS. Leave a respond for ROLLUIKEN BOLLEKENS. ROLLUIKEN BOLLEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLLUIKEN BOLLEKENS op de google maps. Adres en contacten ROLLUIKEN BOLLEKENS
Location of ROLLUIKEN BOLLEKENS on the google maps. Address and contacts of ROLLUIKEN BOLLEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLLUIKEN BOLLEKENS ROLLUIKEN BOLLEKENS: BBL | Gigue | LE JARDIN DE MARIE | Gallagher Belgium B.V.B.A. | Cofigest SPRL

Other related companies as ROLLUIKEN BOLLEKENS: BBL | Gigue | LE JARDIN DE MARIE | Gallagher Belgium B.V.B.A. | Cofigest SPRL

ROLLUIKEN BOLLEKENS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLLUIKEN BOLLEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288574218. Het bedrijf ROLLUIKEN BOLLEKENS bevindt zich op het adres: TERLISTSTRAAT 38; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.. Produits: Tentes solaires..
De hoofdactiviteit van ROLLUIKEN BOLLEKENS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLLUIKEN BOLLEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLLUIKEN BOLLEKENS, openstaande posities, locatie van ROLLUIKEN BOLLEKENS op de kaart.

ROLLUIKEN BOLLEKENS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLLUIKEN BOLLEKENS, company assigned to the tax number BE07288574218. The company ROLLUIKEN BOLLEKENS is located at the address: TERLISTSTRAAT 38; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits & Activités: Verrières.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC.. Produits: Tentes solaires..
The main activity of ROLLUIKEN BOLLEKENS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLLUIKEN BOLLEKENS is not available. You also can look at reviews of ROLLUIKEN BOLLEKENS, open positions, location of ROLLUIKEN BOLLEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLLUIKEN BOLLEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLLUIKEN BOLLEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLLUIKEN BOLLEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLLUIKEN BOLLEKENS, employees, financial statistics.