CHRISTIAN HUPEZ

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • CHRISTIAN HUPEZ

Contactgegevens CHRISTIAN HUPEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN HUPEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN HUPEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAMP D'OISEAUX 74B8; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42310059 (+32-42310059) 42310059 (+32-42310059)

Fax (fax): +32 (87) 942-75-63 +32 (87) 942-75-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN HUPEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN HUPEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN HUPEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN HUPEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN HUPEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN HUPEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN HUPEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN HUPEZ
Products information CHRISTIAN HUPEZ

BTW identificatienummer (tax): BE08902465820
Ondernemingsnummer: 6200653076
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits & Services: Rejointoyage.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Constructions résidentielles spécifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN HUPEZ
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN HUPEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN HUPEZ
Addition kinds of activities for CHRISTIAN HUPEZ

22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
34710106. Goudplaten | Gold plating
35370101. Vliegtuig motor cradles | Aircraft engine cradles
35650102. Flessenwas- en steriliseringsmachines | Bottle washing and sterilizing machines
50840607. Aanhangwagens, industrieel | Trailers, industrial

Werken bij CHRISTIAN HUPEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN HUPEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN HUPEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN HUPEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN HUPEZ in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN HUPEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN HUPEZ. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN HUPEZ. CHRISTIAN HUPEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN HUPEZ. Leave a respond for CHRISTIAN HUPEZ. CHRISTIAN HUPEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN HUPEZ op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN HUPEZ
Location of CHRISTIAN HUPEZ on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN HUPEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN HUPEZ CHRISTIAN HUPEZ: LAVAMEAT NV | van Leeuwen International | VINCENT | RUDI BADGER | Van Hulle G

Other related companies as CHRISTIAN HUPEZ: LAVAMEAT NV | van Leeuwen International | VINCENT | RUDI BADGER | Van Hulle G

CHRISTIAN HUPEZ is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN HUPEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08902465820. Het bedrijf CHRISTIAN HUPEZ bevindt zich op het adres: RUE CHAMP D'OISEAUX 74B8; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Constructions résidentielles spécifiques. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits & Services: Rejointoyage..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN HUPEZ is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN HUPEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN HUPEZ, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN HUPEZ op de kaart.

CHRISTIAN HUPEZ is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN HUPEZ, company assigned to the tax number BE08902465820. The company CHRISTIAN HUPEZ is located at the address: RUE CHAMP D'OISEAUX 74B8; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Constructions résidentielles spécifiques. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.. Produits & Services: Rejointoyage..
The main activity of CHRISTIAN HUPEZ is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN HUPEZ is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN HUPEZ, open positions, location of CHRISTIAN HUPEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN HUPEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN HUPEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN HUPEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN HUPEZ, employees, financial statistics.