DESMET WALTER & ZN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DESMET WALTER & ZN
Private companiesTransportation by Air • DESMET WALTER & ZN

Contactgegevens DESMET WALTER & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESMET WALTER & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESMET WALTER & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTHOEKSTRAAT 9; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56606141 (+32-56606141) 56606141 (+32-56606141)

Fax (fax): +32 (14) 815-98-39 +32 (14) 815-98-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESMET WALTER & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESMET WALTER & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESMET WALTER & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESMET WALTER & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESMET WALTER & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESMET WALTER & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESMET WALTER & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESMET WALTER & ZN
Products information DESMET WALTER & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE06083099365
Ondernemingsnummer: 1358703613
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DESMET WALTER & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESMET WALTER & ZN
(Get full report from official database of BE for DESMET WALTER & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESMET WALTER & ZN
Addition kinds of activities for DESMET WALTER & ZN

201509. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
51819903. Portier | Porter

Werken bij DESMET WALTER & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESMET WALTER & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESMET WALTER & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESMET WALTER & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van DESMET WALTER & ZN in sociale netwerken
Look for responds of DESMET WALTER & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESMET WALTER & ZN. Laat een reactie achter voor DESMET WALTER & ZN. DESMET WALTER & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESMET WALTER & ZN. Leave a respond for DESMET WALTER & ZN. DESMET WALTER & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESMET WALTER & ZN op de google maps. Adres en contacten DESMET WALTER & ZN
Location of DESMET WALTER & ZN on the google maps. Address and contacts of DESMET WALTER & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come DESMET WALTER & ZN DESMET WALTER & ZN: OOLS HILDE | Profil Coiffure | ERNEST RONGVAUX | D. VAN AERSCHOT | Libert

Other related companies as DESMET WALTER & ZN: OOLS HILDE | Profil Coiffure | ERNEST RONGVAUX | D. VAN AERSCHOT | Libert

DESMET WALTER & ZN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESMET WALTER & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06083099365. Het bedrijf DESMET WALTER & ZN bevindt zich op het adres: OOSTHOEKSTRAAT 9; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in DESMET WALTER & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESMET WALTER & ZN is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESMET WALTER & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESMET WALTER & ZN, openstaande posities, locatie van DESMET WALTER & ZN op de kaart.

DESMET WALTER & ZN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESMET WALTER & ZN, company assigned to the tax number BE06083099365. The company DESMET WALTER & ZN is located at the address: OOSTHOEKSTRAAT 9; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in DESMET WALTER & ZN were not found.
The main activity of DESMET WALTER & ZN is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESMET WALTER & ZN is not available. You also can look at reviews of DESMET WALTER & ZN, open positions, location of DESMET WALTER & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESMET WALTER & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESMET WALTER & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESMET WALTER & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESMET WALTER & ZN, employees, financial statistics.