HITEXT SA

Contactgegevens HITEXT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HITEXT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HITEXT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Louise 130a 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 26 29 11 32.26 26 29 11

Fax (fax): 32.26 26 29 00 32.26 26 29 00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HITEXT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HITEXT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HITEXT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HITEXT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HITEXT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HITEXT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HITEXT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HITEXT SA
Products information HITEXT SA

BTW identificatienummer (tax): BE02036560058
Ondernemingsnummer: 7853546142
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Information technology - data processing media

Product categorie (product category): Information Technology

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HITEXT SA
(Get full report from official database of BE for HITEXT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HITEXT SA
Addition kinds of activities for HITEXT SA

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
20330110. Tomaatpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato purees: packaged in cans, jars, etc.
22810200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
35640103. Blower filter units (oven blowers) | Blower filter units (furnace blowers)
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec

Werken bij HITEXT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HITEXT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HITEXT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HITEXT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van HITEXT SA in sociale netwerken
Look for responds of HITEXT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HITEXT SA. Laat een reactie achter voor HITEXT SA. HITEXT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HITEXT SA. Leave a respond for HITEXT SA. HITEXT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HITEXT SA op de google maps. Adres en contacten HITEXT SA
Location of HITEXT SA on the google maps. Address and contacts of HITEXT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come HITEXT SA HITEXT SA: Bondue Peter | COIFFURE RITA | MUTUALIT? SOCIALISTE | P.G.A. SA | Eeckhout E

Other related companies as HITEXT SA: Bondue Peter | COIFFURE RITA | MUTUALIT? SOCIALISTE | P.G.A. SA | Eeckhout E

HITEXT SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HITEXT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02036560058. Het bedrijf HITEXT SA bevindt zich op het adres: Av Louise 130a 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information Technology. Lijst met producten zijn Information technology - data processing media.
De hoofdactiviteit van HITEXT SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HITEXT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HITEXT SA, openstaande posities, locatie van HITEXT SA op de kaart.

HITEXT SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HITEXT SA, company assigned to the tax number BE02036560058. The company HITEXT SA is located at the address: Av Louise 130a 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information Technology. List of products are Information technology - data processing media.
The main activity of HITEXT SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HITEXT SA is not available. You also can look at reviews of HITEXT SA, open positions, location of HITEXT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HITEXT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HITEXT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HITEXT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HITEXT SA, employees, financial statistics.