Bechoux J

Contactgegevens Bechoux J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bechoux J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bechoux J

Regio (region): Marche-En-Famenne, België

Adres (address): Thier des Corbeaux 21 6900 Marche-En-Famenne, België

Telefoon (phone): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

Fax (fax): +32 (51) 879-51-10 +32 (51) 879-51-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bechoux J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bechoux J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bechoux J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bechoux J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bechoux J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bechoux J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bechoux J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bechoux J
Products information Bechoux J

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Bechoux J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bechoux J
(Get full report from official database of BE for Bechoux J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bechoux J
Addition kinds of activities for Bechoux J

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
27590704. Souvenirkaarten: drukwerk, nsk | Souvenir cards: printing, nsk
35610100. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber

Werken bij Bechoux J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bechoux J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bechoux J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bechoux J. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Bechoux J in sociale netwerken
Look for responds of Bechoux J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bechoux J. Laat een reactie achter voor Bechoux J. Bechoux J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bechoux J. Leave a respond for Bechoux J. Bechoux J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bechoux J op de google maps. Adres en contacten Bechoux J
Location of Bechoux J on the google maps. Address and contacts of Bechoux J

Andere gerelateerde bedrijven als come Bechoux J Bechoux J: FREDDY WYNS | TEMMERMAN CHRISTOPHE | GOOSSENS G. | LA PETITE CHARENTE | G, D

Other related companies as Bechoux J: FREDDY WYNS | TEMMERMAN CHRISTOPHE | GOOSSENS G. | LA PETITE CHARENTE | G, D

Bechoux J is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Marche-En-Famenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Bechoux J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf Bechoux J bevindt zich op het adres: Thier des Corbeaux 21 6900 Marche-En-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Bechoux J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bechoux J is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bechoux J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bechoux J, openstaande posities, locatie van Bechoux J op de kaart.

Bechoux J is a company, that was registered 2018 in Marche-En-Famenne region, Belgium. Full name of company is Bechoux J, company assigned to the tax number BE04107482910. The company Bechoux J is located at the address: Thier des Corbeaux 21 6900 Marche-En-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Bechoux J were not found.
The main activity of Bechoux J is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bechoux J is not available. You also can look at reviews of Bechoux J, open positions, location of Bechoux J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bechoux J, Marche-En-Famenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bechoux J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bechoux J, Marche-En-Famenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bechoux J, employees, financial statistics.