Elektro Ralco BVBA

Contactgegevens Elektro Ralco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elektro Ralco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elektro Ralco BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolskampstraat 44A; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 57 00 02 (+32-051 57 00 02) 051 57 00 02 (+32-051 57 00 02)

Fax (fax): 051 57 00 04 (+32-051 57 00 04) 051 57 00 04 (+32-051 57 00 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elektro Ralco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elektro Ralco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elektro Ralco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elektro Ralco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elektro Ralco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elektro Ralco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elektro Ralco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elektro Ralco BVBA
Products information Elektro Ralco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01201049804
Ondernemingsnummer: 5170135498
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Electric contractors - General

Product categorie (product category): Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elektro Ralco BVBA
(Get full report from official database of BE for Elektro Ralco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elektro Ralco BVBA
Addition kinds of activities for Elektro Ralco BVBA

391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials

Werken bij Elektro Ralco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elektro Ralco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elektro Ralco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elektro Ralco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Elektro Ralco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Elektro Ralco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elektro Ralco BVBA. Laat een reactie achter voor Elektro Ralco BVBA. Elektro Ralco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elektro Ralco BVBA. Leave a respond for Elektro Ralco BVBA. Elektro Ralco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elektro Ralco BVBA op de google maps. Adres en contacten Elektro Ralco BVBA
Location of Elektro Ralco BVBA on the google maps. Address and contacts of Elektro Ralco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Elektro Ralco BVBA Elektro Ralco BVBA: Benny Maison | UNIC | Twice as Nice | Prims Klaar | Schra?wen L

Other related companies as Elektro Ralco BVBA: Benny Maison | UNIC | Twice as Nice | Prims Klaar | Schra?wen L

Elektro Ralco BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elektro Ralco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01201049804. Het bedrijf Elektro Ralco BVBA bevindt zich op het adres: Koolskampstraat 44A; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial automation. Lijst met producten zijn Electric contractors - General.
De hoofdactiviteit van Elektro Ralco BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elektro Ralco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elektro Ralco BVBA, openstaande posities, locatie van Elektro Ralco BVBA op de kaart.

Elektro Ralco BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elektro Ralco BVBA, company assigned to the tax number BE01201049804. The company Elektro Ralco BVBA is located at the address: Koolskampstraat 44A; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial automation. List of products are Electric contractors - General.
The main activity of Elektro Ralco BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Elektro Ralco BVBA is not available. You also can look at reviews of Elektro Ralco BVBA, open positions, location of Elektro Ralco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elektro Ralco BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elektro Ralco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elektro Ralco BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elektro Ralco BVBA, employees, financial statistics.