JANSSENS & FILS

Contactgegevens JANSSENS & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 37; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22425551 (+32-22425551) 22425551 (+32-22425551)

Fax (fax): +32 (15) 500-37-75 +32 (15) 500-37-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS & FILS
Products information JANSSENS & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02691070556
Ondernemingsnummer: 2310668945
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in JANSSENS & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS & FILS
(Get full report from official database of BE for JANSSENS & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS & FILS
Addition kinds of activities for JANSSENS & FILS

864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
14559902. China klei mijnbouw | China clay mining
15420302. Service station constructie | Service station construction
22219905. Textile warping, op contract basis | Textile warping, on a contract basis
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec

Werken bij JANSSENS & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

Zoek naar antwoorden van JANSSENS & FILS in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS & FILS. Laat een reactie achter voor JANSSENS & FILS. JANSSENS & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS & FILS. Leave a respond for JANSSENS & FILS. JANSSENS & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS & FILS op de google maps. Adres en contacten JANSSENS & FILS
Location of JANSSENS & FILS on the google maps. Address and contacts of JANSSENS & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS & FILS JANSSENS & FILS: Fabrieks-Meubelmatras | SNEESSENS | Caprice | DUA AUDI | HAGELSTEIN Philippe

Other related companies as JANSSENS & FILS: Fabrieks-Meubelmatras | SNEESSENS | Caprice | DUA AUDI | HAGELSTEIN Philippe

JANSSENS & FILS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02691070556. Het bedrijf JANSSENS & FILS bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 37; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in JANSSENS & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANSSENS & FILS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS & FILS, openstaande posities, locatie van JANSSENS & FILS op de kaart.

JANSSENS & FILS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSENS & FILS, company assigned to the tax number BE02691070556. The company JANSSENS & FILS is located at the address: LINDESTRAAT 37; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in JANSSENS & FILS were not found.
The main activity of JANSSENS & FILS is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS & FILS is not available. You also can look at reviews of JANSSENS & FILS, open positions, location of JANSSENS & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS & FILS, employees, financial statistics.