Van Bockstal A

Contactgegevens Van Bockstal A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Bockstal A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Bockstal A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenwalstraat 64; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 226 75 05 (+32-09 226 75 05) 09 226 75 05 (+32-09 226 75 05)

Fax (fax): 09 226 89 47 (+32-09 226 89 47) 09 226 89 47 (+32-09 226 89 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Bockstal A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Bockstal A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Bockstal A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Bockstal A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Bockstal A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Bockstal A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Bockstal A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Bockstal A
Products information Van Bockstal A

BTW identificatienummer (tax): BE05168212890
Ondernemingsnummer: 3384857177
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Van Bockstal A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ice cream

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Bockstal A
(Get full report from official database of BE for Van Bockstal A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Bockstal A
Addition kinds of activities for Van Bockstal A

412100. Taxi's | Taxicabs
01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
20990601. Suiker slijpen | Sugar grinding
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
73891303. Bondsperson | Bondsperson

Werken bij Van Bockstal A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Bockstal A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Bockstal A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Bockstal A. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

Zoek naar antwoorden van Van Bockstal A in sociale netwerken
Look for responds of Van Bockstal A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Bockstal A. Laat een reactie achter voor Van Bockstal A. Van Bockstal A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Bockstal A. Leave a respond for Van Bockstal A. Van Bockstal A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Bockstal A op de google maps. Adres en contacten Van Bockstal A
Location of Van Bockstal A on the google maps. Address and contacts of Van Bockstal A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Bockstal A Van Bockstal A: FRANK VANDERBEKEN | Access USA SA | POLICE F?D?RALE | Coopman Micheline | INKART NV

Other related companies as Van Bockstal A: FRANK VANDERBEKEN | Access USA SA | POLICE F?D?RALE | Coopman Micheline | INKART NV

Van Bockstal A is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Bockstal A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05168212890. Het bedrijf Van Bockstal A bevindt zich op het adres: Molenwalstraat 64; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ice cream. Producten gemaakt in Van Bockstal A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Bockstal A is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Bockstal A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Bockstal A, openstaande posities, locatie van Van Bockstal A op de kaart.

Van Bockstal A is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Bockstal A, company assigned to the tax number BE05168212890. The company Van Bockstal A is located at the address: Molenwalstraat 64; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ice cream. Products created in Van Bockstal A were not found.
The main activity of Van Bockstal A is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Bockstal A is not available. You also can look at reviews of Van Bockstal A, open positions, location of Van Bockstal A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Bockstal A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Bockstal A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Bockstal A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Bockstal A, employees, financial statistics.