'T GARNIERDERTJE

Contactgegevens 'T GARNIERDERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T GARNIERDERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T GARNIERDERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOER JANSSENSSTRAAT 12; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92317282 (+32-92317282) 92317282 (+32-92317282)

Fax (fax): +32 (81) 219-29-28 +32 (81) 219-29-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T GARNIERDERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T GARNIERDERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T GARNIERDERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T GARNIERDERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T GARNIERDERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T GARNIERDERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T GARNIERDERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T GARNIERDERTJE
Products information 'T GARNIERDERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09748138427
Ondernemingsnummer: 9277648925
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T GARNIERDERTJE
(Get full report from official database of BE for 'T GARNIERDERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T GARNIERDERTJE
Addition kinds of activities for 'T GARNIERDERTJE

075299. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
50440402. Mailing machines | Mailing machines
65539900. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij 'T GARNIERDERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T GARNIERDERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T GARNIERDERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T GARNIERDERTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

Zoek naar antwoorden van 'T GARNIERDERTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T GARNIERDERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T GARNIERDERTJE. Laat een reactie achter voor 'T GARNIERDERTJE. 'T GARNIERDERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T GARNIERDERTJE. Leave a respond for 'T GARNIERDERTJE. 'T GARNIERDERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T GARNIERDERTJE op de google maps. Adres en contacten 'T GARNIERDERTJE
Location of 'T GARNIERDERTJE on the google maps. Address and contacts of 'T GARNIERDERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T GARNIERDERTJE 'T GARNIERDERTJE: DE GILDEN | NOEL BRAEKEVELT | MEPLAST | B.M.S.T. BVBA | PAUL MEERSMAN

Other related companies as 'T GARNIERDERTJE: DE GILDEN | NOEL BRAEKEVELT | MEPLAST | B.M.S.T. BVBA | PAUL MEERSMAN

'T GARNIERDERTJE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T GARNIERDERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09748138427. Het bedrijf 'T GARNIERDERTJE bevindt zich op het adres: BOER JANSSENSSTRAAT 12; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Lijst met producten zijn Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van 'T GARNIERDERTJE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T GARNIERDERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T GARNIERDERTJE, openstaande posities, locatie van 'T GARNIERDERTJE op de kaart.

'T GARNIERDERTJE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T GARNIERDERTJE, company assigned to the tax number BE09748138427. The company 'T GARNIERDERTJE is located at the address: BOER JANSSENSSTRAAT 12; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Réparation and restauration de meubles. List of products are Services: Garnissage..
The main activity of 'T GARNIERDERTJE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T GARNIERDERTJE is not available. You also can look at reviews of 'T GARNIERDERTJE, open positions, location of 'T GARNIERDERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T GARNIERDERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T GARNIERDERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T GARNIERDERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T GARNIERDERTJE, employees, financial statistics.