ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO

Contactgegevens ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEVLIET 2; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52450961 (+32-52450961) 52450961 (+32-52450961)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO
Products information ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO
(Get full report from official database of BE for ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO
Addition kinds of activities for ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
279100. zetwerk | Typesetting
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association

Werken bij ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO in sociale netwerken
Look for responds of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. Laat een reactie achter voor ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. Leave a respond for ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO. ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO op de google maps. Adres en contacten ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO
Location of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO on the google maps. Address and contacts of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO

Andere gerelateerde bedrijven als come ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO: GARAGE ESPEEL | GEORGES LHEUREUX | PROMOLOGIC | ANDRE BERGEZ | Zoete Inval (De)

Other related companies as ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO: GARAGE ESPEEL | GEORGES LHEUREUX | PROMOLOGIC | ANDRE BERGEZ | Zoete Inval (De)

ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO bevindt zich op het adres: KOEVLIET 2; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, openstaande posities, locatie van ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO op de kaart.

ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, company assigned to the tax number BE07008422851. The company ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO is located at the address: KOEVLIET 2; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO were not found.
The main activity of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO is not available. You also can look at reviews of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, open positions, location of ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZUST.H.VINCENTIUS ? PAULO, employees, financial statistics.