RUSTHUIS HOF TER HEYDE

Contactgegevens RUSTHUIS HOF TER HEYDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS HOF TER HEYDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS HOF TER HEYDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LEUVENSEBAAN 97; 3460; BEKKEVOORT, België

Telefoon (phone): 16632229 (+32-16632229) 16632229 (+32-16632229)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS HOF TER HEYDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS HOF TER HEYDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS HOF TER HEYDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS HOF TER HEYDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS HOF TER HEYDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS HOF TER HEYDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS HOF TER HEYDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS HOF TER HEYDE
Products information RUSTHUIS HOF TER HEYDE

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in RUSTHUIS HOF TER HEYDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS HOF TER HEYDE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS HOF TER HEYDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS HOF TER HEYDE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS HOF TER HEYDE

3492. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
21419900. Tabakstammen | Tobacco stemming and redrying, nec
35450101. Kalibers en verdelers | Calipers and dividers
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand

Werken bij RUSTHUIS HOF TER HEYDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS HOF TER HEYDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS HOF TER HEYDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS HOF TER HEYDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Zelfstandig logopediste (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: DE KOLIBRIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze praktijk werken we met kinderen, jongeren en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en myofunctionele problemen. Wij zorgen voor inhoudelijke en administratieve ondersteuning, je staat er niet alleen voor! Therapiemateriaal is ter beschikking in de praktijk.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS HOF TER HEYDE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS HOF TER HEYDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS HOF TER HEYDE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS HOF TER HEYDE. RUSTHUIS HOF TER HEYDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS HOF TER HEYDE. Leave a respond for RUSTHUIS HOF TER HEYDE. RUSTHUIS HOF TER HEYDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS HOF TER HEYDE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS HOF TER HEYDE
Location of RUSTHUIS HOF TER HEYDE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS HOF TER HEYDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS HOF TER HEYDE RUSTHUIS HOF TER HEYDE: EUROPRODUCTS BELGIUM | Trappenmakerij Weedaege BVBA | SANDWICHERIE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Indumess

Other related companies as RUSTHUIS HOF TER HEYDE: EUROPRODUCTS BELGIUM | Trappenmakerij Weedaege BVBA | SANDWICHERIE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Indumess

RUSTHUIS HOF TER HEYDE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS HOF TER HEYDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf RUSTHUIS HOF TER HEYDE bevindt zich op het adres: OUDE LEUVENSEBAAN 97; 3460; BEKKEVOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in RUSTHUIS HOF TER HEYDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS HOF TER HEYDE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS HOF TER HEYDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS HOF TER HEYDE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS HOF TER HEYDE op de kaart.

RUSTHUIS HOF TER HEYDE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS HOF TER HEYDE, company assigned to the tax number BE02746551513. The company RUSTHUIS HOF TER HEYDE is located at the address: OUDE LEUVENSEBAAN 97; 3460; BEKKEVOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in RUSTHUIS HOF TER HEYDE were not found.
The main activity of RUSTHUIS HOF TER HEYDE is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS HOF TER HEYDE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS HOF TER HEYDE, open positions, location of RUSTHUIS HOF TER HEYDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS HOF TER HEYDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS HOF TER HEYDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS HOF TER HEYDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS HOF TER HEYDE, employees, financial statistics.