MAISON REPOS LE GIBLOUX

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • MAISON REPOS LE GIBLOUX
Private companiesApparel and Accessory Stores • MAISON REPOS LE GIBLOUX

Contactgegevens MAISON REPOS LE GIBLOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON REPOS LE GIBLOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON REPOS LE GIBLOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEM.BON DIEU DE GIBLOUX 26; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23523605 (+32-23523605) 23523605 (+32-23523605)

Fax (fax): +32 (69) 973-32-21 +32 (69) 973-32-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON REPOS LE GIBLOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON REPOS LE GIBLOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON REPOS LE GIBLOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON REPOS LE GIBLOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON REPOS LE GIBLOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON REPOS LE GIBLOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON REPOS LE GIBLOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON REPOS LE GIBLOUX
Products information MAISON REPOS LE GIBLOUX

BTW identificatienummer (tax): BE08207855224
Ondernemingsnummer: 7271545410
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MAISON REPOS LE GIBLOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON REPOS LE GIBLOUX
(Get full report from official database of BE for MAISON REPOS LE GIBLOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON REPOS LE GIBLOUX
Addition kinds of activities for MAISON REPOS LE GIBLOUX

20820103. Siroop, mout | Syrups, malt
22110410. Velveteens | Velveteens
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
50949901. Beads | Beads
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij MAISON REPOS LE GIBLOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON REPOS LE GIBLOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON REPOS LE GIBLOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON REPOS LE GIBLOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van MAISON REPOS LE GIBLOUX in sociale netwerken
Look for responds of MAISON REPOS LE GIBLOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON REPOS LE GIBLOUX. Laat een reactie achter voor MAISON REPOS LE GIBLOUX. MAISON REPOS LE GIBLOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON REPOS LE GIBLOUX. Leave a respond for MAISON REPOS LE GIBLOUX. MAISON REPOS LE GIBLOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON REPOS LE GIBLOUX op de google maps. Adres en contacten MAISON REPOS LE GIBLOUX
Location of MAISON REPOS LE GIBLOUX on the google maps. Address and contacts of MAISON REPOS LE GIBLOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON REPOS LE GIBLOUX MAISON REPOS LE GIBLOUX: BOUCHERIE DELAUNOIS | Wema | R.D.L. | Sadarox Diffusion Cie SPRL | GARAGE HOVERBEKE

Other related companies as MAISON REPOS LE GIBLOUX: BOUCHERIE DELAUNOIS | Wema | R.D.L. | Sadarox Diffusion Cie SPRL | GARAGE HOVERBEKE

MAISON REPOS LE GIBLOUX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON REPOS LE GIBLOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207855224. Het bedrijf MAISON REPOS LE GIBLOUX bevindt zich op het adres: CHEM.BON DIEU DE GIBLOUX 26; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in MAISON REPOS LE GIBLOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON REPOS LE GIBLOUX is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON REPOS LE GIBLOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON REPOS LE GIBLOUX, openstaande posities, locatie van MAISON REPOS LE GIBLOUX op de kaart.

MAISON REPOS LE GIBLOUX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON REPOS LE GIBLOUX, company assigned to the tax number BE08207855224. The company MAISON REPOS LE GIBLOUX is located at the address: CHEM.BON DIEU DE GIBLOUX 26; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in MAISON REPOS LE GIBLOUX were not found.
The main activity of MAISON REPOS LE GIBLOUX is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON REPOS LE GIBLOUX is not available. You also can look at reviews of MAISON REPOS LE GIBLOUX, open positions, location of MAISON REPOS LE GIBLOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON REPOS LE GIBLOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON REPOS LE GIBLOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON REPOS LE GIBLOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON REPOS LE GIBLOUX, employees, financial statistics.